Anasayfa /  Medya

Müge Anlı - Soner ve Murat bulundu mu?

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programında aralıklarla kaybolan 2 arkadaş Soner ve Murat ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. 18 Ekim'den beri kayıp olan Murat Pınarbaş bulundu mu son durum ne? Müge Anlı 5 aralık programında şüpheli Fatih Bayrak ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.

Abone ol
Abone ol 05 Aralık 2017 12:58

DENİZLİ'nin Honaz ilçesinde 18 Ekim tarihinden beri kayıp olan Murat Pınarbaş her yerde aranıyor. 8 kişilik infaz listesi hazırlayan Fatih Bayrak'ın Murat'ın kaybolmasında parmağı olduğu konuşuluyordu. Uzun süredir kaçan Fatih Bayrak Denizli'de yakalandı.





Denizli'de yaşayan Fatih Bayrak 8 kişilik bir ölüm listesi hazırladı. Bu listeyi hazırlamasının nedeni ise Fatih Bayrak'ın Rus bir eşi olması. Bu 8 kişilik arkadaş listesini hazırlamasının nedeni ise eşiyle birlikte olduklarını düşünmesi. İntikam alacağını söyleyen Fatih Bayrak'ın yakın arkadaşı Murat Pınarbaş'ın kaybolmasında bir bağlantısının olup olmayacağı araştırılıyor. Fatih Bayrak ile ilgili arama çalışamları devam ederken bugün son dakika güncel gelişmeler yaşandı. Fatih Bayrak, Denizli'de yakalandı.





FATİH BAYRAK'IN YAKALANMASI OLAYI ÇÖZECEK:

Fatih Bayrak'ın yakalanmasının olayı çözmesi bekleniyor. Murat ve Soner'in kaybolmasında Fatih Bayrak'ın üzerinde duruluyor.


Yorumlar