Anasayfa /  Medya

Müge Anlı - ŞOK ! 800 ton altın bulundu mu? - İZLE

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hafta içi her gün saat 10.00’da ATV ekranlarında seyirci ile buluşuyor. Görgü tanıkları programla konuk oluyorlar veya telefon bağlantısı ile bildiklerini aktarıyorlar. Programda işlenen konular arasında en merak edilen konulardan biri de Bilal Türkaslan olayı oldu. Bilal Türkaslan bulundu mu, 800 ton altın bulundu mu yaşanan gelişmeler haberimiz içerisinde sizlerle.

Abone ol
Abone ol 09 Haziran 2017 10:34

Bilal Türkaslan 800 ton altın var mıbulundu mu? ATV’nin sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün izleyici ile buluşuyor. Programda kayıplar bulunuyor, cinayetlerin çözülmesi konusunda polis ekiplerine yardımcı olunuyor. Görgü tanıkları programla konuk oluyorlar veya telefon bağlantısı ile bildiklerini aktarıyorlar. Müge Anlı’nın sunumu izleyici tarafından oldukça beğeniliyor. Son günlerde en çok konuşulan konulardan biri de 53 yaşındaki Bilal Türkaslan’ın maskeli adamlar tarafından kaçırılması oldu.



Müge Anlı yaptığıu sandalye yardımlarıyla ihtiaycı olanlara yardım eli uzatıyor. Edirne'den Trabzon'a Türkiye'nin 81 iline otobüsler aracılığıyla sandalyeleri gönderen Anlı, herkes tarafından takdirle karşılanıyor ve daha fazla yardım için vesile oluyor. Güzel sunucu yaşanan olayları incelemekle kalmıyor, sosyal sorumluluk projelerinde de büyük rol oynuyor. Bu gelişmeler ışığında açılan programdaki ilk konu yine Bilal Türkaslan'dı. Kaybolduktan 13 gün sonra çıkagelen ve sağlığı yerinde olan Bilal Türkaslan'ın başında bir yara olduğu görülmüştü. Programa geldikten sonra çelişkili ve tatmin etmeyen ifadeleriyle herkesin dikkatini çeken Türkaslan'ın hala nasıl bir tavır takındığı net anlaşılamadı. Dün yayında anlattıklarının ardından yalan söylediğini kabul etmiş ve Müge Anlı'ya mektup yazmıştı. Anlı o mektubu canlı yayında okudu. Türkaslan mektubunda; Size yalan söyledim. Kimseden para aldığım yok. Asıl işi yapanlar belli. Sinan Kaya ve Şahin diye biri. O yüzden kabak bana patlıyor. Bana yardım edersınız dıye sıze geldım. Benden TC kimlik numaramı da istediler... Bu olay başlayınca senin programına katılacağımı söylediler. Ailemle tehdit ettiler. Ölmeyi düşündüm" dedi ve gözyaşı döktü.




Etiketler Bilal Türkaslan
Yorumlar