Anasayfa /  Medya

Müge Anlı - Mehmet Abalak'ın katili kim? Canlı yayında açıkladı

ATV'de yayınlanan Müge Anlı programında 45 gündür kayıp olan Mehmet Abalak'ın cansız bedeni bulunmuştu. Bugün canlı yayına bağlanan ve Mehmet Abalak'ın eşinin eniştesi olan Mehmet Çömez çarpıcı açıklamalar yaptı. 6 Aralık 2017 Mehmet Abalak'ı kim öldürdü?

Abone ol
Abone ol 06 Aralık 2017 15:41

OSMANİYE'de boşanma davasından bir gün önce kaybolan Mehmet Abalak'ın cansız bedenine ulaşıldı. Mehmet Abalak'ın eşi Pınar Abalak cesedin bulunmasının ardından gözaltına alındı. Peki Mehmet Abalak'ın katili kim?







45 gün boyunca kendisinden haber alınmayan Mehmet Abalak ile ilgili soruşturmalar devam ediyor. Her yerde arama çalışmaları yapılan Mehmet Abalak'ın cansız bedenine ulaşıldı. Daha sonra Mehmet Abalak'ın telefonu da cesedin bulunduğu yerde ortaya çıktı. Mehmet Abalak'ın öldürülmesiyle ilgili çalışmalar devam ederken itiraf geldi.





Canlı yayına bağlanan Pınar Abalak'ın eniştesi Mehmet Çömez yaptığı açıklamada Mehmet Abalak'ın kaybolduğu gün baldızı iki erkekle birlikte gördüğünü söyledi. Herkes Mehmet Çömez'in açıklamalarına kilitlenirken aynı zamanda enişte cinayeti kesinlikle Pınar Abalak'ın işlemediğini dile getirdi. 


Yorumlar