Anasayfa /  Medya

Müge Anlı - Kayınpederiyle Gelin Aşk yaşıyordu !

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programında Çataloğlu ailesinin esrarengiz kaybı merak uyandırdı. Kastamonu'da çıkan yangında 5 kişilik aileden sadece 12 yaşındaki Serdar Çataloğlu'nun cesedi bulundu. Bugün canlı yayına katılan Yaşar Çataloğlu olay iddia da bulundu.

Abone ol
Abone ol 13 Aralık 2017 12:57

KASTAMONU'da yanan evin sırrı hala devam ediyor. 2 tane evin yanması ve 5 kişilik aileden 4 kişinin bulunmaması herkesi şoke etmişti. İddialara göre ise Yaşar Çataloğlu arazi için evi yaktı. Bugün canlı yayına katılan Yaşar Çataloğlu'ndan ise olay bir iddia geldi.





Bundan tam 2 hafta önce Kastamonu'da çıkan yangın herkesi şoke etti. İlk başlarda normal bir yangın olarak görülse de ortaya çıkan iddialar adeta izleyenleri şoke etti. 5 kişinin kaldığı evde sadece 12 yaşındaki Serdat Çataloğlu'nun cesedi bulundu. Yangından sonra diğer 4 aile ferdinden haber alınamadı. Müge Anlı'da ise bugün olay bir iddia ortaya atıldı. Herkes yeğen Yaşar Çataloğlu'nun arazi için evi yaktığını söylüyordu. Bugün canlı katılan Yaşar Çataloğlu'ndan bomba açıklama geldi.

EŞİM BANA SÖYLEDİ ŞENGÜL İLE FAZIL... Yaşar Çataloğlu yaptığı açıklamada olay bir iddiayı söyledi. Kendisinin eşi tarafından söylenen bu iddiayı canlı yayına açıklayan Çataloğlu gelin Şengül ile kayınpeder Fazıl arasında bir ilişki yaşadığını söyledi. 

KÖYDE DE DEDİKOLDULAR VAR Söylemekten çekinen Yaşar Çataloğlu'nun söylediklerine göre Şengül Çataloğlu ile kayınpeder Fazıl Çataloğlu birbirini kıskanıyordu. Hatta Fazıl Çataloğlu yeğeninden gelini Şengül'ü kıskanıyor. 


Yorumlar