Anasayfa /  Medya

Müge Anlı / Gül Bilgin 25 yıl sonra ailesine kavuştu

Müge Anlı'da Tatlı Sert programında bugün sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sabah saatlerinde canlı yayına çıkan ve kendisini 25 yıl önce bırakan annesini arayan Gül Bilgin olayında yeni gelişmeler. Bir buçuk aylıkken annesi Nurten Çınar tarafından bırakılan Gül Bilgin annesine kavuştu. Canlı yayına bağlanan Nurten Çınar yaptığı açıklamalarla izleyenleri gözyaşlarına boğdu. Gelin hep beraber Gül Bilgin'in hikayesine bakalım.

Abone ol
Abone ol 11 Ekim 2017 12:12

Gül Bilgin 25 yaşında. Kendisini bir buçuk aylıkken bırakan annesini arıyor. Şimdi bir çocuğu olan Gül Bilgin'in hikayesi ise çok başka. Anne Nurten Çınar kızını zorunluluktan bırakıyor.

Yazdığı bir not ile çocuğunu hastanede bırakan Nurten Çınar'ın bu notuna kızı Gül Bilgin 20 yıl sonra ulaşıyor. 20 yaşında evlatlık verildiğini öğrenen Gül Bilgin 5 yıldır annesini arıyor.

Müge Anlı'da canlı yayına çıkan Gül Bilgin için ise beklenmedik bir olay yaşandı.

Canlı yayına bağlanan Nurten Çınar, kızını bulmak için geçen yıl Müge Anlı'ya başvurduğunu söyledi.

Canlı yayında izleyenlerin gözyaşlarını tutamadığı olayda Gül Bilgin, kendisini bırakan annesini bulmuş oldu.

BABASINDAN AYRI

Müge Anlı, Nurten Çınar'a Gül Bilgin'in babasıyla evli olup olmadığını sordu. Nurten Çınar, eşinden ayrıldığını ifade etmişti.

BABA DA BULUNDU

Anne Nurten Çınar'ın ardından Gül Bilgin'in babası da bulundu. Baba Nurettin Çınar'ın Giresun'da yaşadığı ortaya çıktı. Canlı yayına bağlanan Nurettin Çınar da kızını arayıp bulamadı.


Yorumlar