Anasayfa /  Medya

Müge Anlı - Fatma Uyanık hakkında şok gerçek ? Meğer...

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programında Fatma Uyanık aranıyor. 41 gündür kayıp olan 31 yaşındaki Fatma Uyanık bulundu mu son durum ne? Fatma Uyanık kaybolmasında yeni görgü tanıkları ortaya çıktı.

Abone ol
Abone ol 15 Kasım 2017 12:27

Karaman'da 6 Ekim tarihinde kaybolan ve kendisinden 41 gündür haber alınamayan Fatma Uyanık ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. En son bağ evinde görüntülenen Fatma Uyanık ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı.





6 Ekim tarihinden beri kendisinden haber alınmayan Fatma Uyanık akıbeti merak ediliyor. Yeni görgü tanığının yaptığı açıklamaya göre Vahap Varlı ve arkadaşı Alperen, Fatma Uyanık'ın kaybolduğu gün mezarlığın orada görüntülendi. 





VAHAP VARLI TELEFONLARA ÇIKMIYOR





Konuyla ilgili Vahap Varlı henüz açıklama yapmadı. 22 yaşındaki genç adam Müge Anlı tarafından aranan telefonlara da çıkmıyor. Savcının da 2 hafta izinli olması nedeniyle Fatma Uyanık'ın kaybolmasıyla ilgili olay çözülemiyor.





MEHMET DAĞCI KADIN GÖRDÜM DEMİŞTİ





Mehmet Dağcı 2 hafta önce yaptığı açıklamada Vahap Varlı'nın arabasında bir kadın gördüğünü söylemişti. Mehmet Dağcı'nın eşi de arabada bir kadın gördüğünü ifade ediyor.


Yorumlar