Anasayfa /  Medya

Müge Anlı - Fatma Demir'i katil zanlıları Adliye'de (Son dakika) - İZLE

Samsun'da hayatını kaybeden Fatma Demir'in kim tarafından öldürüldüğü ortaya çıkıyor. Müge Anlı'nın programında aydınlatılamayan olayda Fatma Demir'in gelinleri Necla Demir, Güladiye Demir'den alınan ifadeler Fatma Demir'in katilini ortaya çıkaracak.

Abone ol
Abone ol 31 Mayıs 2017 11:41

Samsun'da hayatını kaybeden Fatma Demir'in kim tarafından öldürüldüğü ortaya çıkıyor. Müge Anlı'nın programında aydınlatılamayan olayda  Fatma Demir'in gelinleri  Necla Demir, Güladiye Demir'den alınan ifadeler Fatma Demir'in katilini ortaya çıkaracak.



FATMA DEMİR'İ KİM NEDEN ÖLDÜRDÜ?

Türkiye'nin konuştuğu ve cinayet olduğu anlaşılan Fatma Demir'in ölümü ile ilgili olarak ekranlara gelen bölümlerde flaş olaylar yaşanıyor. 

 ATV ekranlarında seyircisiyle buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Fatma Demir’in gelinleri Güladiye ve Necla’nın kayınvalideleri hakkında yapmış oldukları açıklamalar sonucu herkesin kafasında soru işaretleri oluşmaya başladı.

Telefon dökümleri sonucu iki gelinin cinayet gecesi mesajlaştığı ortaya çıktı. Mesajlarda birbirlerine ne yazdıkları bir türlü çözülemeyen iki gelin bugün savcılıkta ifade veriyor.

 

Esrarengiz bir ölüme kurban giden Fatma demirin ölümü sonrası kördüğüme dönen cinayet davasında taraflar birbirini suçlamaya devam etmelerinin ardından olay savcılığa taşındı. Fatma Demir'in gerçek katili kim çıktı?  Gelin Nejla, Güladiye Fatma Demirin ölümünü neden gizlediler? Hidayet bu cinayetin neresinde? Diğer Taraflar ise Güladiye ve Nejla hakkında neler söyledi? Hidayet hakkındaki iddialara ne cevap verdi? sorularının cevapları savcılıkta ifadelerin tamamlanmasının ardından ortaya çıkacak.


Yorumlar