Anasayfa /  Medya

Müge Anlı - DNA testi sonrası Çilem Atay şoke oldu!

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programında Çilem Atay ile ilgili son dakika şoke eden gelişmeler yaşanıyor. 22 yıldır babasını arayan Çilem Atay İbrahim Er ile DNA testi yapmıştı. 5 Aralık 2017 Salı günü Müge Anlı canlı yayında DNA testi şoku yaşandı.

Abone ol
Abone ol 05 Aralık 2017 13:00

ANKARA'da yaşayan Çilem Atay 22 yıldır babasını arıyordu. Sadece 6 yaşında babasını gören Çilem Atay'ın babasının İbrahim Er olduğu iddia ediliyordu. İbrahim Er ile Çilem Atay arasında yapılan DNA testi sonucu şoke etti!







Müge Anlı'da bugün yaşanan olay herkesi şoke etti. İki hafta önce babasını bulduğu için sevinen Çilem Atay byük bir şok yaşadı. Annesi tarafından da desteklenen ve babasının İbrahim Er olduğu söylenen Çilem Atay canlı yayında büyük bir şok yaşadı. Babasının İbrahim Er olduğunu düşünüyordu. Çilem Atay'ın DNA testi sonucuna göre babası İbrahim Er çıkmadı.  





CANLI YAYINDA ŞOKE EDEN OLAY





Canlı yayında açıklanan DNA testi sonucu izleyenleri gözyaşlarına boğdu. Akli dengesi yerinde olmayan ve sadece kedileriyle yaşayan İbrahim Er'in kızı Çilem Atay çıkmadı. Gözyaşlarına boğulan Çilem Atay babasının İbrahim Er olmadığını öğrenince büyük şok yaşadı. 




Etiketler çilem atay
Yorumlar