Anasayfa /  Medya

Müge Anlı Dehşet veren cinayetin detaylarını açıkladı! 13 Mart! İşte Asım Bayram'ın katilleri...

Müge Anlı canlı izle 13 Mart! ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, bugünkü bölümüyle nefesleri kesiyor. Müge Anlı'yı canlı izlemek isteyen vatandaşlar internette ATV canlı yayın linki araştırıyor. 22 Ocak'tan bu yana kayıp olan ve aranan Asım Bayram'ın cesedi dün bulunmuştu. Bugün de Müge Anlı'nın girişimleriyle katiller ortaya çıkartıldı...

Abone ol
Abone ol 13 Mart 2019 10:31

Müge Anlı canlı izle 13 Mart! ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, bugünkü bölümüyle nefesleri kesiyor. Müge Anlı'yı canlı izlemek isteyen vatandaşlar internette ATV canlı yayın linki araştırıyor. 22 Ocak'tan bu yana kayıp olan ve aranan Asım Bayram'ın cesedi dün bulunmuştu. Bugün de Müge Anlı'nın girişimleriyle katiller ortaya çıkartıldı. Müge Anlı canlı izle 13 Mart! Detaylar haberimizde...

Müge Anlı canlı izle 13 Mart! Hafta içi her gün saat 10:00 - 13:00 saatleri arasında yayınlanan ve reyting rekorları kıran Müge Anlı ile Tatlı Sert programı Müge Anlı'nın sunumuyla ekranlara gelmeye devam ediyor. Asım Bayram'ın cesedi ve katillerinin ortaya çıkmasıyla birlikte Müge Anlı'yı canlı izlemek isteyenler bulunuyor. Peki Asım Bayram'ı kim öldürdü? İşte Asım Bayram'ın katilleri ve tüm detaylar. Müge Anlı canlı izle 13 Mart! Ayrıntılar haberimizde...

Ferure Hanım'ın Asım Bayram'a; "Sen kızına 2000 TL veriyorsun, bana 500 TL veriyorsun" dediğini öne süren Asım Bey'in kızı olayın boyutunu gözler önüne serdi. Asım Bayram bu konuşma üzerine kızına: "Yok kızım benim param çok, arkadaki çanta para dolu." dedi.

21 Ocak 2019 saat 11:27'de yani Asım Bayram'ın kaybolduğu gün birlikte kafede hareretli şekilde konuştuğu kişiyi Asım Bayram'ın etrafındaki kimse tanımıyor! O kamera kayıtlarındaki ismi arama çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor.





EMLAKÇI SANDIKLARI MURAT KADIN PAZARLAYICISI ÇIKTI!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında cinayetler aydınlatılmaya, kayıplar bulunmaya ve haksızlıkların karşısında durulmaya devam ediliyor.

Son günlerin en önemli konusu olan 82 yaşındaki Asım Bayram'ın kayıp olması basit bir kayıp vakası gibi görünse de zamanla karmaşık bir hal aldı ve net bir cinayete dönüştü.

Asım Bayram cinayetinde birden fazla katil şüphelisi varken, Müge Anlı herkesi dinleyerek ve tüm olayları inceleyerek bir sonuca varmaya çalışıyor.

Antalya'nın Kepez ilçesinde yaşanan olayda, Asım Bayram'ın cesedi polis ve jandarmadan da alınan destekle arama köpekleri eşliğinde gerçekleştiriliyor.

Asım Bayram'ın cesedini arama araştırmaları ormanlık ve nehir bölgesinde sürerken, dün sudan bir adet silah ve takma diş bulundu.

Bu eşyaların Asım Yıldırım cinayeti ile bir alakası olup olmadığı araştırılırken, deliller incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Tüm bu yaşananların yanı sıra stüdyoda da sular durulmuyor. Asım Yıldırım'ı arayan oğlu Mevlüt'e kardeşleri de katıldı.

Öte yandan Asım Bayram'ın birlikte yaşadığı sevgilisi Ferluge Hanım stüdyoya konuk oldu. Geçtiğimiz günlerde verdiği çelişkili ifadelerin ardından sessizliği bozan ve deyim yerindeyse ağzındaki baklayı çıkartan Ferluge Hanım çok konuşulacak iddialar ortaya attı.

Asım Bayram'ın en son birlikte görüldüğü ve telefon kayıtlarında en son iletişime geçtiği Emlakçı Murat, Müge Anlı'nın programına dün telefonla bağlanarak kendini aklamaya çalışsa da durum pek öyle görünmüyor.

Müge Anlı'nın dikkati ve araştırması sonrası Emlakçı Murat'ın yalanları bir bir ortaya çıktı. Asım Bayram'ı arama çalışmalarının sürdürüldüğü Kepez bölgesine hiç gitmediğini söyleyen Murat'ın yalanı ise pes dedirten cinstendi.

Aracının kiralık olduğu bilgisine ulaşan Müge Anlı yaptığı soruşturmalar sonucunda aracın GPRS kayıtlarına ulaştı ve Emlakçı Murat'ın hayatımda hiç görmedim dediği bölgeye cinayet günü gittiğini ortaya çıkardı.

Öte yandan Asım Bayram'ın sevgilisi Ferluge Hanım, Emlakçı Murat olarak tanıtılan şahısın aslında kadın pazarlayan biri olduğunu ve Asım Bayram'ı defalarca kadınlarla görüştürdüğünü söyledi.

Ferluge Hanım'ın çelişkili ifadelerini değerlendiren bir emekli polis memuru ise, Ferluge Hanım'ı yalancılıkla suçladı.

Onu daha önce gördüğümde başı açıktı ve her konuda yalan söylüyor diyen emekli polis memurunun iddiaları ortalığı iyice karıştırdı.

Müge Anlı'da Asım Bayram cinayeti hakkında yeni gelişmeler yaşanması durumunda detaylar haberimizde yer alacaktır.

KAYIP ADAMIN CANSIZ BEDENİ ARANIRKEN TAKMA DİŞ BULUNDU

Asım Bayram cinayetinde birden fazla katil şüphelisi varken, Müge Anlı herkesi dinleyerek ve tüm olayları inceleyerek bir sonuca varmaya çalışıyor. Antalya'nın Kepez ilçesinde yaşanan olayda, Asım Bayram'ın cesedi polis ve jandarmadan da alınan destekle arama köpekleri eşliğinde gerçekleştiriliyor. Asım Bayram'ın cesedini arama araştırmaları ormanlık ve nehir bölgesinde sürerken, dün sudan bir adet silah ve takma diş bulundu. Bu eşyaların Asım Yıldırım cinayeti ile bir alakası olup olmadığı araştırılırken, deliller incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Asım Bayram 22 Ocak günü Emlakçı Murat olarak bilinen biriyle evlerinden çıktı ve ev bakmak üzere Konyaaltı'na gitti. Ondan sonra haber alınamayan Asım Bayram'ın kayıp aracı 2 gün sonra Antalya'nın Varsak bölgesinde görüldü. ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programa kayıp olarak aranan Asım Bayram gelen ihbarlar ve şüpheler ile öldürülmüş olabileceği ağır bastığı için aracın en son görüldüğü bölgede arama çalışmaları sürüyor.

MÜGE ANLI İŞİN PEŞİNİ BIRAKMIYOR

82 yaşındaki Asım Bayram'ın öldürülmüş olduğundan neredeyse emin olan Müge Anlı, yaşlı adamı kimin veya kimlerin, ne sebeple öldürdüğünü araştırıyor. Ferluge Hanım'ın çelişkili ifadeleri onu da bir şüpheli haline getirirken, emlakçı olduğunu ve arama yapılan bölgeye hiç gitmediğini söyleyen Murat'ın yalanlarının ortaya çıkması onu da bir katil zanlısı haline getirdi. Yaşlı adam para için mi, toprak için mi yoksa zevk için mi öldürüldü? Yakında ortaya çıkacak...

MURAT BEY'İN ARACININ GİTTİĞİ HER YER İNCELENDİ

Asım Bayram'ın kaybolduğu esnada yanında bulunduğu iddia edilen Muray Bey'e ait kiralık aracın navigasyon bilgilerine ulaşıldı.

Kayıtlarda bazı ayrıntılar dikkatlerden kaçmadı.

Murat Bey'in, Asım Bayram kaybolmadan önce arkadaşı Medeni Bey'in evine geldiği görülüyor.

20 Ocak tarihinde ise gidiş geliş trafiğinin yoğunlaştığı tespit edildi.

22 Ocak tarihinden itibaren ise (yani Asım Bayram'dan son kez haber alınan gün) Murat Bey'in geliş gidişleri ise son buluyor.

EMLAKÇI MURAT YALAN SÖYLEMİŞ!

Asım Bayram'ın en son görüldüğü ve öldürülerek cesedinin bırakıldığı düşünülen bölgeye gitmedim dediği halde defalarca gittiği ve saatlerce o bölgelerde vakit geçirdiği kiralık aracındaki GPRS sistemi sayesinde tespit edildi.

Müge Anlı ve ekibinin canlı yayında karış karış gezdiği ve emlakçı Murat'ın rotasyonunu birebir takip ettiği bu bölümde, cinayet çözülmeye çok yakın duruyor.

Murat Yıldırım'ın bir arkadaşı olan ve oldukça yakın olduğu bilinen Medeni Bey, Müge Anlı'da canlı yayına bağlandı ve Asım Bayram'ın, Murat ile Önder isminde bir kişi vasıtasıyla tanıştırıldığını iddia etti.

Medeni Bey, Murat'ın Asım Bayram'a emlakçılık yapmadığı, onların dost olduğunu belirtti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te cinayet hakkında gelişmeler olduğu takdirde haberimize eklenecektir.

ASIM BAYRAM'IN İZİ SÜRÜLÜYOR

Son günlerde Müge Anlı'da Antalya Kepez'de kaybolan Asım Bayram konusu işleniyor.

Yaşlı adamın 21 Ocak'tan bu yana kayıp olduğu, nerede ve kimlerle olduğu bilinmiyordu. Bu gerekçelerle programa gelen Asım Bayram'ın oğlu Mevlüt, babasını arıyor.

Müge Anlı ise zaman içerisinde bunun bir kayıp vakası olmadığını ve ortada bir cinayet olduğunu kabul etti. Ortada çok fazla senaryo ve katil zanlısı pozisyonunda isim varken, Asım Yıldırım'ı arama çalışmaları sürüyor.

Müge Anlı'nın ekibinin olay yerinde incelemeler gerçekleştiriyor. Hem Asım Bayram aranıyor hem de katilden bir iz aranıyor.

Asım Bayram'ın birlikte yaşadığı Ferluge Hanım'da şüpheliler arasında yer alıyor ve çelişkili ifadeler veriyor. Azeri olan Ferluge Hanım'ın, Asım Bayram'ın paralarına göz koymuş olabileceği iddia ediliyor.

Oldukça zengin olduğu söylenen, bankada ve evindeki kasasında yüksek miktarda nakit parası bulunduğu, ziynet eşyalarının bulunduğu ve birçok evin ve dükkanın sahip olduğu söyleniyor.

Asım Bayram'ın da bunu sık sık dile getirdiği ve en son emlakçı olduğu iddia edilen Murat Bey ile görüştüğü, onun yardımıyla bir ev almaya çalıştığı biliniyor. Katil zanlısı konumunda bulunan Murat Yıldırım'ın, Asım Bayram'ı öldürdüğü düşünülüyor.

Söylediği yalanlar bir bir ortaya çıkıyor ve çelişkili ifadeleri Müge Anlı tarafından tespit edilerek köşeye sıkıştırılıyor.

Asım Bayram'ın en son görüldüğü ve öldürülerek cesedinin bırakıldığı düşünülen bölgeye gitmedim dediği halde defalarca gittiği ve saatlerce o bölgelerde vakit geçirdiği kiralık aracındaki GPRS sistemi sayesinde tespit edildi.

Müge Anlı ve ekibinin canlı yayında karış karış gezdiği ve emlakçı Murat'ın rotasyonunu birebir takip ettiği bu bölümde, cinayet çözülmeye çok yakın duruyor.

Murat Yıldırım'ın bir arkadaşı olan ve oldukça yakın olduğu bilinen Medeni Bey, Müge Anlı'da canlı yayına bağlandı ve Asım Bayram'ın, Murat ile Önder isminde bir kişi vasıtasıyla tanıştırıldığını iddia etti.

Medeni Bey, Murat'ın Asım Bayram'a emlakçılık yapmadığı, onların dost olduğunu belirtti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te cinayet hakkında gelişmeler olduğu takdirde haberimize eklenecektir.

DOLANDIRICILIK ÇETESİNİN ELİNE Mİ DÜŞTÜ?

Emlak zengini 82 yaşındaki Asım Bayram 38 gündür ortada yok. Asım Bayram’ın son olarak kendisine emlakçı olarak tanıtan Murat Bey ile görüştüğü ortaya çıkmıştı. Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibi Murat Bey hakkında yaptığı araştırmalar sonucunda açtığı ofise ulaştı. Murat Bey daha önce Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayında katılmış ve emlakçılık yapmadığını iddia etmişti. Ancak, canlı yayına telefonla bağlanan birçok kişi Murat Bey’in emlakçılık yapmaya devam ettiğini söyledi.

FERLUGE HANIM BİLDİKLERİNİ SAKLIYOR MU?

Müge Anlı ile Tatlı Sert bugünkü canlı yayında yepyeni gelişmeler ortaya çıkıyor. Asım Beyin birlikte yaşadığı Azeri asıllı Ferluga Hanım, bugün daha Önce bahsetmediği bir konuyu canlı yayında açıkladı. Asım beyin kaybolduğu günün akşamı telefonla kendisinin aradığını söyleyen Ferluga Hanım, telefondaki sesin Asım Bey olmadığını anlayınca sorduğunu fakat telefonun suratına kapatıldığını iddia etti. Ayrıca canlı yayında Ferluga hanımdan başka iddialarda geldi. Asım beyi torununun öldürmüş olabileceğini söyleyen Ferluga hanım, daha önce torununun tehdit ettiğini dile getirdi.

BİR GÖRGÜ TANIĞI DAHA ORTAYA ÇIKTI

Daha önce emekli bir polis memuru Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayında katılmış ve Ferluga Hanım ile Murat Bey’i birlikte gördüğünü söylemişti. Bugün de Yasemin Hanım isimli bir kişiye televizyona bağlanarak Ferluga Hanım, Asım Bey ve yanlarında bir kişiyi daha Satılık evin yakınlarında gördüğünü söyledi. Bu kişiler olduğundan emin olduğunu söyleyen Yasemin Hanım’ın iddiaları yine Ferluga Hanım tarafından yalanlandı.

FERLUGE HANIM, ASIM BEY İLE EV BAKTI MI?

Herkesin Merak ettiği soru Ferluga Hanım, Asım Bey ile ev baktı mı? Müge Anlı Bu sorunun yanıtını öğrenmek için Hanımefendiyi canlı yayında Bir Hayli sıkıştırıyor ancak Ferluga Hanım, iddiaların yalan olduğunu söylüyor. Asım bayramın bulunması için araştırmalar devam ediyor.

ASIM BAYRAM'I FERLUGE HANIM MI ÖLDÜRDÜ?

Asım Bayram'ın oğlu Mevlüt Bayram babasının bilerek ve isteyerek Ferluge Karatuğ ile tanıştırıldığını söyledi. Bu tanışma olayının tesadüf olmadığını söyleyen Mevlüt bey Ferluge hanımın da bildiklerini söylemesini istedi. Ferluge hanım ise tanışma olayı dahil bir çok soruya tam ve net bir cevap veremedi.

Diğer bir şüpheli ise ısrarla emlakçılık yapmadığını söyleyen Murat Yıldırım. Murat beyin Antalya Konyaaltın'daki şirketi ortaya çıktı. Tabelası bulunan şirketin son 3 ay kirayıda ödemedikleri ve bir anda daire boşaltıp çıktıkları gelen ihbarlar arasında.

Polis ve jandarmanın aramalarına rağmen henüz bir ize ulaşılamayan Asım Bayram'ın son görüştüğü kişi olan ve emlakçılık yaptığı söylenen Murat Yıldırım'ın ilişkileri de mercek altına alındı.

ASIM BAYRAM OLAYI

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı büyük beğeni topluyor. Bugün programda Asım Bayram olayı konuşuluyor. 82 yaşındaki gayrimenkul zengini Asım Bayram'da 22 Ocak Salı gününden beri haber alınamıyor.

82 yaşındaki yaşlı adamın kaybolmadan bir gün önce 21 Ocak tarihinde bilardo kafede yaptığı görüşme kafaları karıştırdı.

Telefon bağlantısı ile canlı yayınan bağlanan Osman Üyal, Asım Bayram ile bir çorbacıda taanıştıklarını söyledi. Üyal, Bayram'ın kendisine evlenmek istediği dile getirdiğini açıkladı.




Yorumlar