Anasayfa /  Medya

Müge Anlı'dan Fatma Uyanık ilgili açıklama "Totem yaptım"

ATV'de ekranların yayınlanan Müge Anlı'nın programda 6 Ekim 2017'den beri kayıp olan Fatma Uyanık ile ilgili kayıp dosyası cinayet dosyasına dönüştü ve Anlı canlı yayında şoke eden gelişmeleri açıkladı.

Abone ol
Abone ol 05 Nisan 2019 15:49

ATV'de ekranların yayınlanan Müge Anlı'nın programda 6 Ekim 2017'den beri kayıp olan Fatma Uyanık ile ilgili kayıp dosyası cinayet dosyasına dönüştü ve Anlı canlı yayında şoke eden gelişmeleri açıkladı.

ATV ekranlarında canlı olarak yayınlanan Müge Anlı'nın programında Fatma Uyanık ile yeni bir gelişme yaşandı. Karaman'da 6 Ekim 2017 tarihinde kaybolan ve bir daha haber alınamayan 31 yaşındaki Fatma Uyanık için savcılık yeniden araştırma başlattı. Yapılan çalışmalara sonucu 4 kişi gözaltına alındı. Uyanık'ın öldürülmüş olduğu şüphesi üzerinde Tepeardı bölgesinde iş makineleriyle kazı yapıldığı belirtildi. Peki Fatma Uyanık'ı kim neden öldürdü? Müge Anlı olay ile ilgilide canlı yayında gelişmeler hakkında bilgi verdi.

Karaman'ın Sarıveliler ilçesinde yaşayan Fatma Uyanık, 6 Ekim 2017 tarihinde annesi Zahide Uyanık ile birlikte evlerinden 15 kilometre uzaklıktaki bahçelerine gitmişti. Daha sonra annesi ile birlikte bir süre çalıştıktan sonra annesi ilçeye dönmüş Fatma Uyanıktan ise bir daha haber alınamamıştı.

Karaman savcılığının tekrar yaptığı araştırmalar sonucu kayıp dosyası cinayet dosyası olarak incelenmeye başlandı ve 4 kişi gözaltına alındı. Müge anlı ise canlı yayında şu açıklamaları yaptı:

-6 Ekim 2017 yılında sırra kadem basmıştı Fatma annesi ile bulunduğu bağ evinden. Annesi şehre geri dönmüş Fatma ben arkadan gelirim demişti ancak ne yazık ki evine bir daha varamadı. İşte bu puslu olay üzerinde kara bulutların dağıldığı olay ile ilgili sayın savcımız düğmeye bastı.Gerçekten çok mutluyum bende. 1 yıl 5 ay 29 gün oldu.

-1 yıl 5 ay 29 gün sonra. Yaklaşık 1,5 yıl sonra Karaman'daki bu hareketlilik gerçekten kamuoyunda beni de ayrıca rahatlattı. Sayın savcımıza teşekkür ediyorum. Şunu belirteyim sadece benim makyaj masamın aynasında bu olay yazıyor. Totem yaptım inş bu olay çözülsün canlı yayında gidelim ve silelim yani. Her sabah odama girdiğimde Fatma Uyanık'ın kaybolan tablosu karşımda." açıklamasını yaptı.


Yorumlar