Anasayfa /  Medya

Müge Anlı'da şoke eden itiraflar! Kiralık katili tutan Gülben Ergen...

Sanatçı Gülben Ergen'in ismi Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Asım Bayram cinayetiyle yeniden gündeme geldi, kiralık katilin itirafları herkesi şoke etti.

Abone ol
Abone ol 18 Mart 2019 14:30

Sanatçı Gülben Ergen'in ismi Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Asım Bayram cinayetiyle yeniden gündeme geldi, kiralık katilin itirafları herkesi şoke etti.

Emlak zengini Asım Bayram cinayeti inanılmaz bir itirafla magazin gündemine bomba gibi düştü. Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Asım Bayram'ı öldürdüğü söylenen Murat Güneş'in 12 milyon dolara ünlü bir kişi için cinayet işlediğini itiraf ettiği iddiası verildi. Bu kişinin Gülben Ergen olduğu söylenirken ünlü sanatçı instagramından açıklama yaptı. 

82 yaşındaki Asım Bayram'ın katil zanlılarından Murat Güneş'in emniyet yetkililerine bir önceki işlediği cinayet hakkında verdiği bilgiler stüdyodaki ve ekran başındakileri şok etti.

Bu iddialar üzerine gözler Gülben Ergen'e çevrilmiş ve bu çok ünlü ismin Gülben Ergen olduğunu iddia edilmişti. Peki ama neden akıllara Gülben Ergen geldi? 31 yıl önce 1991 yılında neler olmuştu? 

GÜLBEN ERGEN'İN ABİSİ VURULUYOR:

1988 yılında Gülben Ergen'in ağabeyi Rıfat Ergen, Gürinan Bayramoğlu tarafından vurularak öldürülüyor, daha sonra Gürinan Bayramoğlu 1991 affından yaralanıp hapisten çıkıyor. 

2005 YILINDA CİNAYETE KURBAN GİDİYOR:

Hapisten çıkan ve disko işletmeciliği yapan Gürinan Bayramoğlu, 2005 yılında cinayete kurban gidiyor. Öldürülen şahsın ağabeyi mahkemede kardeşinin katilinin azmettiricisi olarak Gülben Ergen ismini veriyor.

ERGEN'İN AVUKATI YALANLIYOR:

O zamanlar Gülben Ergen'in avukatı tarafından bir açıklama yapılarak bu iddianın iftira olduğu söyleniyor ve böylelikle konu kapatılıyor. 

Peki bu konu neden yıllar sonra yeniden günyüzüne çıktı?

Müge Anlı yaklaşık 4 haftadı Asım Bayram cinayetini programda işliyordu, cinayetin zanlıları yakalandı ve polis tarafından sorguya çekildi. Asım Bayram'ı öldüren isimlerden birinin ise iddialara göre bu noktada Gülben Ergen ile olan ilişkisi ortaya çıktı.

GÜLBEN ERGEN İDDİASI:

Katil zanlısı Murat Güneş polise verdiği ifadede 2005 yılında işlediği Gürinan Bayramoğlu cinayetinde tetikçi olduğunu ve azmettiricinin Gülben Ergen olduğunu iddia ediyor. 

GÜNEŞ'İN 12 MİLYON DOLAR İDDİASI:

Güneş'in akıl almaz iddiaları bununla da bitmiyor. 12 milyon dolarlık bir para karşılığında bir kaç kişiyle ortaklaşa olarak para karşılığında bu cinayeti işlediğini, ama daha sonra kendisinin bu paradan pay alamadığını da itiraf ediyor. 

FETÖ İDDİASI:

Üstelik bu konu hakkında o zaman ki bilgilerini savcı ile paylaştığını ama bu dönemde FETÖ'nün yargıda etkin olduğu için bilgileri verdiği savcının konuyu ört bas ettiğini söylüyor. Söz konusu savcı şuan FETÖ'den tutuklu.

31 yıl sonra ortaya yeniden çıkan ve bu iddialarda adı geçen Gülben Ergen ise instagram hesabında yapılan yorumları ti'ye aldı. 

Gülben Ergen, hakkında ortaya atılan iddialara Instagram hesabından, "Romayı'da ben yakmış olabilir miyim?" şeklinde yanıt verdi.

Müge Anlı'nın bugünkü programında Asım Bayram olayına hiç değinmediği gibi Gülben Ergen'den de söz etmedi. 




Yorumlar