Anasayfa /  Medya

Müge Anlı'da skandal sözler! Senin kocan seni pazarlıyor

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Zeki Turhal cinayeti işlenmeye devam ediliyor. Zeki Turhal'ın eşi Ümüş Turhal'ın konuk olduğu Müge Anlı'nın bugünkü bölümünde cinayeti Zeki Turhal'ın yakın arkadaşı Ejder Gevrek'in işlemiş olabileceğinden şüpheleniliyor. Telefonla canlı yayına bağlanan ismini vermek istemeyen bir izleyici ise Ejder Gevrek'in eşi hakkında skandal sözler kullandı

Abone ol
Abone ol 03 Nisan 2019 11:13

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Zeki Turhal cinayeti işlenmeye devam ediliyor. Zeki Turhal'ın eşi Ümüş Turhal'ın konuk olduğu Müge Anlı'nın bugünkü bölümünde cinayeti Zeki Turhal'ın yakın arkadaşı Ejder Gevrek'in işlemiş olabileceğinden şüpheleniliyor. Telefonla canlı yayına bağlanan ismini vermek istemeyen bir izleyici ise Ejder Gevrek'in eşi hakkında skandal sözler kullandı ve "Senin kocan seni başka erkeklere pazarlıyor, inşaat kulübesinde neler yaptığını biliyorum" dedi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'in bugünkü bölümünde Zeki Turhal cinayetinin failleri aranıyor. Güvenlik görevlisi olarak çalışan Zeki Turhal güvenlik kulübesinde kurşunlanarak öldürüldü.

Müge Anlı'ya konuk olan Zeki Turhal'ın eşi Ümüş Turhal ise Ejder Gevrek'ten şüpheleniyor.

Hakkında her gün yeni skandal iddialar ortaya atılan Ejder Gevrek ise suçlamaları reddetmeye devam ediyor.

"SENİN KOCAN SENİ BAŞKA ERKEKLERE PAZARLIYOR"

Müge Anlı'nın dün yayınlanan bölümünde canlı yayına bağlanan bir konuk Ejder Gevrek'in kadınlara zorla fuhuş yaptırdığını öne sürmüştü.

Stüdyoda şok etkisi yaratan bu iddiaya ise bugün yenileri eklendi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bağlanan bir başka ismini vermek istemeyen izleyici kan donduracak cinsten skandal iddialar ortaya attı...

Seyirci Ejder Gevrek'in eşini hedef alarak, "Senin kocanın seni başka erkeklere pazarladığını da ben biliyorum. Hiç yalan konuşmayın. O güvenlik kulübesinde ne işler karıştırdığınızı, orayı fuhuş için kullandığınızı biliyorum." sözlerini kullandı.

Bu açıklamaların ardından stüdyodaki herkes şok olurken, Müge Anlı daha fazla tahammül edemeyerek ismini vermek istemeyen izleyicinin hattan alınmasını istedi.

Müge Anlı'da Zeki Turhal cinayetinde yeni gelişmeler yaşanması durumunda detaylar haberimizde yer alacaktır.


Etiketler zeki turhal
Yorumlar