Anasayfa /  Medya

Müge Anlı'da Fatma Uyanık cinayeti çözüldü - İzle

ATV'de ekranların yayınlanan Müge Anlı'nın programda 6 Ekim 2017'den beri kayıp olan Fatma Uyanık ile ilgili iki şüpheli savcılığa ifade verdi ve şoke eden itiraf geldi.

Abone ol
Abone ol 08 Nisan 2019 12:52

ATV'de ekranların yayınlanan Müge Anlı'nın programda 6 Ekim 2017'den beri kayıp olan Fatma Uyanık ile ilgili iki şüpheli savcılığa ifade verdi ve şoke eden itiraf geldi.

ATV yayınlanan Müge Anlı'nın programında Fatma Uyanık ile yeni bir gelişme yaşandı. Karaman'da 6 Ekim 2017 tarihinde kaybolan ve bir daha haber alınamayan 31 yaşındaki Fatma Uyanık için savcılık yeniden araştırma başlatmış 3 kişi tutuklanmıştı. Bu gün ise savcının ifade aldığı zanlılardan bir tanesi cinayeti itiraf etti. Peki Fatma Uyanık'ı itiraf eden zanlıların ise baba-oğul olduğu açıklandı. İsmi verilmeyen zanlılar son dakika gelen haber ile tutuklandığı açıklandı. Peki Fatam Uyanık'ı kim neden öldürdü? Cinayeti itiraf eden baba- oğul kim? İşte Fatma Uyanık ile ilgili son dakika gelişmesi.

Müge Anlı'da Fatma Uyanık cinayeti çözüldü canlı yayında itiraf - Sayfa 2

Karaman'da Ekim 2017 yılında kaybolan Fatma Uyanık'in canice öldürüldüğü ortaya çıktı. Geçen günlerde Müge Anlı canlı yayında müjdeyi vermiş 3 kişi tutuklanmıştı. Tutuklanan zanlılardan 2 kişinin sorgusunu bitirirken şoke eden itiraf da geldi.

Müge Anlı'da Fatma Uyanık cinayeti çözüldü canlı yayında itiraf - Sayfa 3

Saatler süren yargılama maratonun ardından iddiaların odağındaki 1 numaraları şüpheli olay günü Fatma Uyanık ile ilgili bağlantısı kabul etti. Zanlı aracın arkasında seyahat eden 31 yaşındaki Fatma Uyanık'ın yerinde olmadığını fark ettim yoluna devam ettiğini söyledi.

Müge Anlı'da Fatma Uyanık cinayeti çözüldü canlı yayında itiraf - Sayfa 4

Edinilen bilgilere göre ise Fatma Uyanık'a ait cesede ile ilgili ise zanlılardan henüz itiraf etmedi. Yaklaşık 1,5 yıl sonra herkesin şüphelendiği ama kimsenin o diyemedi kişinin itirafı ise herkesi şoke etti. Gözaltına alınan iki zanlının ise tutuklandığı açıklanırken gözaltına alınan 3. zanlı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Tutuklanan zanlıların baba-oğul olduğu ve ailenin komşusu olduğu açıklanırken isimler henüz verilmedi.

Müge Anlı'da Fatma Uyanık cinayeti çözüldü canlı yayında itiraf - Sayfa 5

Olay ile soruşturma ise devam ederken Müge Anlı canlı yayında zanlının verdiği ifade ile ilgili şunları söyledi: "Zanlı herkesin tahmin ettiği kişi ve dedi ki ben kamyonetime aldım. Gittim gittim bir baktım kamyonette yok bende yoluma devam ettim. Dediği bu yolda düşmüş bende yoluma devam ettim...

Müge Anlı'da Fatma Uyanık cinayeti çözüldü canlı yayında itiraf - Sayfa 6

-1,5 yıl sonra birine bunu itiraf ettirmek gerçekten büyük başarı bunu kabul etmek lazım. Yeni atanan ve 72 saat uyumadan sorgusunu sürdüren sayın savcımızı gönülden tebrik ediyor.





Müge Anlı'da Fatma Uyanık cinayeti çözüldü canlı yayında itiraf - Sayfa 7

Anlı makyaj aynasında yatığı totem ile ilgili ise "Benim hala makyaj masamın üzerindedir.Ben her zaman baktım silmedim bu olayı.Çok üzüldüm bu kıza ben. Şimdi artık bu gün sileceğim.Aslında Fatma Uyanık'a yapılanlar sadece tek bir kadına yapılmadı. Sarveriler'in tüm huzuruna kadınların özgürce dolaşmasına yanı oradaki sosyal yaşama vurulmuş bir darbeydi bu. Artık insanlar orada kapılarını kilitliyorlar artık insanlar tek başına tarlaya gitmiyorlar. Bu yüzden zanlıların cezasını çekmesini bekliyorum" açıklamalarını yaptı.


Yorumlar