Anasayfa /  Medya

Müge Anlı'da Eşcinsel sevgilisi çıkan Murat Tekin öldürüldü mü?

Müge Anlı 22 Kasım canlı izle! ATV ekranlarında yayınlanan Müge ile Anlı ile Tatlısert izleyicilerin büyük beğenisini topluyor. Her bölümü ekranlara damga vuran yapımda Murat Tekin'in cesedinin bulunduğu duyuruldu. Peki eşcinsel sevgilisi olan Murat Tekin öldürüldü mü? İşte 22 Kasım Müge Anlı canlı izle! Detaylar haberimizde...

Abone ol
Abone ol 23 Kasım 2018 00:43

Müge Anlı 22 Kasım canlı izle! Murat Tekin'in cesedi metruk bir binada bulundu. Her bölümü ekranlara damga vuran Müge Anlı ile Tatlısert'te neler olacağı izleyiciler merak konusu. Eşcinsel sevgilisi olan Murat Tekin'e neler olduğu ise gündemde araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte 22 Kasım Müge Anlı canlı izle! Peki eşcinsel sevgilisi olan Murat Tekin öldürüldü mü?

"MURAT'IN FARKLI CİNSEL EĞİLİMLERİ VAR": Programın ilerleyen zamanlarında ise Murat Tekin'in farklı cinsel eğilimleri olduğu ortaya çıktı. Murat'ın eşi Sakine hanım, "Kocamın farklı eğilimleri varmış. Ben gözümle görmedim ama bir kaç arkadaşından duydum. Daha sonra kızım, eşimin sosyal medya hesabından Engin Elekçi diye biriyle mesajlarını buldu." dedi. Sakine hanım sözlerine şöyle devam etti;

77 gün sonra haberi Müge Anlı acı haberi verdi. 22 Ağustos'ta Sevgi Yolu'nda kaybolan Murat Tekinölü bulundu. Polis Murat Tekin'in şüpheli ölümünü araştırıyor. Murat Tekin'in cansız bedenin yanında siyah bir poşet ve piknik tüpü bulundu.

 Ailece gidip geldiğimiz eşimin arkadaşı Ergünler vardı. Bu iddiaları Ergün anlatmıştı bana. Murat ise bana Ergün'ün söylediklerini yalanlamıştı. Bir ara eşimle Ergün Kuşadası'na gittiler. O zaman araları bozulmuş. Ondan sonra ben Ergün'ün eşiyle görüşüyordum ama onlar birbiriyle görüşmüyorlardı."

 Ardından canlı yayına bağlanan Ergün bey ise "Arkadaşımın özel hayatını herkes biliyordu. Benden öğrenmediler. Abileri de Murat'ın ne işler karıştırdığını biliyor." dedi.

"SAKİNE HANIMI 'MUAZZEZ' OLARAK BİLİYORDUK": Daha sonra telefonla yayına bağlayan ve Murat'ın çocukluk arkadaşı olduğunu söyleyen bir kişi, Murat'ın eşi Sakine hanımın her şeyi bildiğini ileri sürdü. "Sakine hanımın ismini biz Muazzez olarak biliyorduk." diyen Murat'ın arkadaşı sözlerine şöyle devam etti;

"Murat evini terk edecek birisi değildi. Ben ağzımı açarsam ortalık çok karışacak. Rasim abi Sakine hanımın ne olduğunu çok iyi biliyor. Murat'ın kaybolmasının nedeni Sakine'yle alakalı bir durum. Murat, ablası öldükten sonra bunalıma girdi. Siz Ergün'ün eşini de Sakine hanımla annesini de iyi araştırın."

Murat Tekin'in kaçırılması olayının sır perdesi hala aralanamamışken Müge Anlı, bugünkü programda Tekin'in erkek sevgilisi Engin Elekçi'yi yayına çıkardı. Konuşma engeli olan Elekçi, annesi vasıtasıyla soruları yanıtladı. Uzun zamandır Murat'ı görmediğini belirten Elekçi, canlı yayında şunları dile getirdi;

"Murat'ı en son 9 ay önce çarşıda bir parkta içerken gördüm. Kusuyordu. Ben de başına su döktüm. Murat o sırada beni sevdiğini söyledi."

Engin Elekçi'nin bu iddiaları karşısında Sakine Hanım, eşinin asla dışarıda içki içmediğini arada sırada evde içtiğini söyledi.

KIZINI ARAMAYA GİDEN BABA ÖLDÜRÜLDÜ

Gaziantep'te meydana gelen olayda 35 yaşındaki Ercan Gezer'in 14 yaşındaki kızı kayıplara karıştı. Kızını aramaya başlayan baba Ercan Gezer kızının kaybolmasından sorumlu olduklarını düşündüğü ailenin evine gitti. Burada evin kızıyla tartıştı, tokat attı ardından evine geri döndü.

Ercan Gezer, cep telefonuna gelen "ecelin ben olacağım" mesajı üzerine bu kez pompalı tüfeğini alıp hemen o eve geri döndü. Evde bulunanlarla başlayan tartışma kavgaya dönüştü, gezer darp edildi. Bunun üzerine havaya ateş ederek kurtulmaya çalıştı ama olmadı. Gezer'in elinden tüfeği almaya çalışan kişi kızını arayan baba Ercan Gezer'i öldürdü.

 Ercan Gezer, cep telefonuna gelen "ecelin ben olacağım" mesajı üzerine bu kez pompalı tüfeğini alıp hemen o eve geri döndü. Evde bulunanlarla başlayan tartışma kavgaya dönüştü, gezer darp edildi. Bunun üzerine havaya ateş ederek kurtulmaya çalıştı ama olmadı. Gezer'in elinden tüfeği almaya çalışan kişi kızını arayan baba Ercan Gezer'i öldürdü.

Müge Anlı'da farklı ailelerin yaşadığı olaylar gündeme oturdu. Aycan Gezer'in kocası Ercan Gezer öldürüldü ve 14 yaşındaki kızını arıyor.

Dişçi ailesi ise 5 yaşındaki Aslı'yı arıyor. Aslı 19 yaşındaki halası Asiye'yi kaçırıyor. Aslı ve Asiye'nin nerede olduğu merak ediliyor.

Müge Anlı inanılmaz olaylar zincirini anlatabilmek için yayında tahtaya detayları çizdi.Ercan Gezer 2 Kasım'da öldürüldü. Hurşit, Ercan'ı öldürdüğünü söyledi

NAZMİYE ORUÇOĞLU OLAYI

İstanbul’da yaşayan ve gayrimenkul zengini olduğu öğrenilen iş kadını Nazmiye Oruçoğlu 18 Eylül tarihinde sır dolu bir şekilde ortadan kayboldu. İlk evliliğinde şiddet ve geçimsizlik nedeniyle ayrılan daha sonra ikinci evliliğini yapan ve yine şiddet gören Nazmiye Oruçoğlu ikinci eşiyle de maddi anlamda sorunlar yaşıyordu. 45 yaşındaki kadının kaybolduğu tarihten 13 gün sonra yokluğu fark edildi.

Ayrıldığı son eşi tarafından çocuğu teslim edilmek için aranan kadın günlerce telefonlarına cevap vermeyince kayıp olduğu anlaşıldı. Nazmiye Oruçoğlu’nun Boşandıktan sonra başka biriyle görüşmeye başladığı ve erkek arkadaşı olduğu ortaya çıktı. Kadının eski eşleri ve yeni erkek arkadaşı ile de para problemi olması şüpheleri arttırmaya başladı. Telefona bağlanan eski eş karısının genellikle senetleri sakladığını ve borçların ödenmesine rağmen senetleri teslim etmediğini söyledi. 19 ve 11 yaşlarında İki çocuğu bulunan Nazmiye Hanım’dan hala bir haber yok.

Nazmiye Oruçoğlu cinayeti ile ilgili gelişmeleri Müge Anlı duyurdu. Nazmiye Oruçoğlu cinayetinde polisteki sorgusunda şüphelilerden herhangi bir itiraf gelmedi. Yüksel Bey ile 6 Eylül'de Çağlayan'daki buluşmanın kamera görüntüleri ortaya çıktı. 6 Eylül'de olan görüntülerde,şüpheli Erhan Bey sürücü koltuğundan iniyor ve sonrasında ise eski eş Yüksel Bey biniyor. Nazmiye Oruçoğlu cinayetinde önemli bir gelişme Müge Anlı ile Tatlısert programında duyuruldu. Nazmiye Oruçoğlu cinayetiyle ilgili eski eş Yüksel ve akrabası Erhan tutuklandı.

Yüksel Yağcı ve o gün bindikleri arabanın sahibi Erhan, 'tasarlayarak ve planlayarak adam öldürme' şüphesiyle tutuklanarak Metris cezaevine gönderildi. Nazmiye Hanım'ın gözaltındaki oğlu ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

SEMİH BEKTAŞ OLAYI

23 yaşındaki Semih Bektaş, hiç görmediği babasını bulmak için Müge Anlı ile Tatlısert programına katıldı. Semih babasının kendisini kabul etmesini bekliyor.

KÜBRA BUDAK OLAYI

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlısert'te Kübra Budak'ın olayı gündeme damgasını vurdu. 62 yaşındaki Budak'ın evlenme vaadiyle parasını aldılar. Sosyal medya üzerinden tanıştığı iki ayrı erkek tarafından dolandırıldığını iddia ediyor. Emekli öğretmen Kübra Budak'ın 360 bin lirasını aldılar. Budak, detayları Müge Anlı ile Tatlısert programında anlatıyor.

Müge Anlı ile Tatlısert programında Kübra Budak olayında ortaya çıkan gelişmeler şaşırttı. Emekli öğretmen Budak, Sosyal medya üzerinden tanıştığı iki ayrı erkek tarafından dolandırıldığını iddia ediyor. Sosyal medyada tanıtşıtğğı kişi Serkan Bey Müge Anlı ile Tatlısert programına telefon bağlantısı sağladı. Serkan Bey , Kübra Budak'ın uygunsuz resimlerini yakaladığını söyledi.

CENDERE YOLUNDA BİR MİNİBÜS BULUNDU

Araştırmalar sürerken, Kağıthane Cendere yolunda terk edilmiş bir minibüs bulundu. Minibüsün bagajından çıkan kadın cesedinde yapılan DNA testi sonucu, cesedin kayıp Nazmiye Oruçoğlu’na ait olduğu öğrenildi. Bir görgü tanığının da bir süre önce cesedin bulunduğu minibüse bir başka minibüsün yanaştığını söylemesi dikkati eski eş Yüksel Yağcı'nın üzerine çevirdi.



GÖRGÜ TANIĞI ANLATTI

Cinayeti araştıran polis, Nazmiye Oruçoğlu’nun cep telefonu sinyalinin en son Çağlayan Adliyesi civarında kesildiğini tespit etti. Bir görgü tanığı bir süre önce cesedin bulunduğu minibüse bir başka minibüsün yanaştığını söylemesi dikkati eski eş Yüksel Y.’nin üzerine çevirdi. Yüksel Y.’nin Oruçoğlu ile bir minibüste görülmesi, polisin araştırmalarına bu yöne kaydırdı. Anlı’nın programına bağlanan Yüksel Y. ise olayla hiçbir ilgisinin bulunmadığını söyledi. Bu arada Nazmiye Oruçoğlu’nun ayrıldığı ikinci eşi ve daha sonra birlikte olduğu sevgilisiyle de parasal anlaşmazlıklar yaşadığı öğrenildi.

NAZMİYE ORUÇOĞLU'NUN OĞLU SERHAT BEY NELER SÖYLEDİ?

Müge Anlı'da bugün canlı yayına Yasemin Oruçoğlu'nun oğlu Serhat telefon bağlantısıyla programa katıldı. Serhat, anne Yasemin Oruçoğlu'nun kaybolması ve babası Yüksel Bey'in konuyla ilgisi olup olmadığı hakkında şu sözleri söyledi: ''Babamla konuştum, 30 Ağustos'ta buluşuldu resmi tatilde bir şey yapılamadığı için sonra bir daha buluştuk annenle dedi. Babam bir süredir dalgın, o yüzden hangi gün buluştuğunu unutmuş olabilir. Böyle bir şey varsa git teslim ol beni zor durumda bırakma dedim. Bu adam bana 20 yılını verdi, ben varım diye böyle bir şey yapmaz. 50 yaşında olabilir ama insanların bazı olaylara karşı dirençleri farklı oluyor. Yaşadıkları şeyler yüzünden hangi gün buluşulduğunu unutmuş olabilir. Annem babamı benim üzerimden aramaya çalışıyordu ve babama bıkkınlık geliyordu. Kadınla olan iletişimi bile zihninde tutmak istemiyordu. ''

SEMİH AKTAŞ OLAYI

Semih Aktaş ve annesinin bırakıp gittiği kardeşi Yusuf ile ilk kez Müge Anlı'nın sunculuğunu yaptığı Müge Anlı ile Tatlısert programında karşılaşıyorlar.

Semih'in annesi Gülsev Hanım bebekken bırakıp gittiği iki çocuğuyla canlı yayında biraraya geldi.

Semih'in ağabeyi Yusuf Hınız annesi Gülsev Hanım için; " Kendisine dair hiç bir şey hatırlamıyorum" diye donuştu.

Yusuf Hınız kendisini amcası ve yengesenin yetiştirdiklerini belirtti. Bundan dolayı amcasına baba, yengesine anne dediğini söyledi.

İlk kez annesine sarılan Elif Uzuner annesi Gülsev Hanıma , "Bana anne gibi sarılmanı istiyorum" dedi. O anlar izleyenleri gözyaşlarına boğuldu.

GÜLCE OLAYI

Müge Anlı'da bugün Şenal ailesinin kardeşlerini araması konuşuluyor. 14 Haziran 2001'de evlatlık verilen kardeşleri Gülce'yi Şenal ailesi arıyor. Müge Anlı'da sevindirici haber geldi. 4 kardeşin aradağı Gülce bulundu. Kardeşler yayında gözyaşlarını tutamadı.

ÜMMÜHAN OLAYI

Anne Ümmühan Hanım'ın, " Kızım babaannesinin arkasından 'babaanne beni bırakma diye ağlamış'ben kızımı bulmak için çırpındım, karakola gitmek istedim ancak beni merdivenlerden inerken göndermediler " sözleri stüdyodakilere duygusal anlar yaşattı. Çilem hakkında bir önemli bilgi de; başında yara ve sırtında ise yanık izi bulunması..

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te , bir kayınvalidenin torununu sokağa bırakma hikayesine şahit olundu. Birlikte olduğu Hüseyin Bey'in annesinin,Tokat'ta bir karakolun önüne bıraktığını söylediğini iddia eden Ümmühan Hanım kızı Çilem'e Müge Anlı stüdyosunda buluşup buluşamayacağı merak konusu.

ELİF ÖĞRETMEN OLAYI

39 yaşındaki engelli kızından haber alamayan anne Nedret Hanım Müge Anlı programına katıldı.Programda anne, damadının kızının tedavisini yarıda bıraktığını ve ölümünü beklediğini iddia etti. 26 gün sonra yaşamını yatağa bağlı sürdüren Elif Öğretmen ve annesi Nedret Hanım canlı yayında buluştular. Anne ve kızının buluşmasında duygu dolu anlar yaşandı. Anne Nedret Hanım kızına canlı yayında seslendi. Anne Nedret Hanım; Benim çocuğumun kaderiydi bu. Ben bakmaya razıyım. Yavrum ben seni alacağım." Programa Zafer Bey'in teyzesinin oğlunun eşi yayına telefon ile bağlandı. Zafer Bey'in kuzenin eşi önemli bilgiler verdi. Yayına bağlanan akraba; Zafer Bey'in Erzurum'da biriyle evlenmek için tanışmak istediğini söyledi. Zafer Bey'in akrabası: Boşanmak istediğini söylediği için bir kızla tanıştırdık. Bahsedilen kızla Zafer Bey bir süre beraber yaşadı.

Aybüke Hanım ile nişan fotoğrafları ortaya çıkan Zafer Bey sessizliğe gömüldü. ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlısert programın muhabiri Zafer Bey ile konuşmaya gitti ancak kapı açılmadı.

Elif öğretmenin komşusu ise Müge Anlı ile Tatlısert programına katıldı. Programa katılan komşu; Zafer Bey'in kendisine anne diye hitap ettiğini belirtti.

Elif öğretmenin komşusu sözlerine ise şöyle devam etti; " Bana anne diye hitap ederdi, ben onun kanatsız meleğiyim"

Sonrasında ise Elif öğretmenin komşusu Zafer Bey'in çocuklarına nişanlandığı Aybüke Hanıma anne demeleri için baskı yaptığını anlattı.

 21 YIL SONRA KAVUŞTULAR

Her şey Abdullah Yılmaz adlı gencin 15 yaşında evlatlık olduğunu öğrenmesiyle başladı. Hatay’da oturan Abdullah öz ailesini bulmak için araştırma yapmaya başladı. Önce kendisini büyüten Memduha-Kasım Yılmaz çiftine sordu. Yılmaz çifti “Çocuğumuz olmuyordu. Her yıl fitre zekat verdiğimiz Perihan ve Nazif Efe (veya Nafiz)çifti bize seni getirdi. O zaman 2.5 yaşındaydın. Efe çifti bize sizin 3 kardeş olduğunuzu, iki de ablan olduğunu söyledi. Biz ‘O zaman onları da verin kardeşler ayrılmasın’ dedik ama bize ‘ablaları büyük. Size sorun çıkartır. Biz onları büyütür evlendirir göndeririz bize bu çocuğa bakın’ dediler. Biz de seni aldık. Daha sonra bu çiften haber alamadık” dedi.

İki ablasının olduğunu öğrenen Abdullah bu yönde araştırma yapmaya başladı. İnternetten evlatlık alındığı tarihi araştıran Abdullah, ablalarını bulmak için arama yaparken, kayıplarla ilgili bir sayfa dikkatini çekti. Sayfada dolaşırken bir fotoğraf gözüne ilişti. Fotoğraf kendisine benziyordu. Merak etti, fotoğrafı internete koyan kişiye mesaj attı. Bu kişi İbrahim Selam’dı. Şef olan İbrahim bey iş için Bulgaristan’a gitmişti. İbrahim Bey “1997’de Hatay’da erkek çocuğumuz kayboldu” dedi. İbrahim beyin verdiği bilgiler Abdullah’ın elde ettiği bilgilerle örtüşüyordu. Durumu öğrenen İbrahim Bey’in eşi Atiye Selam da büyük bir heyecana kapıldı. Abdullah emin olmak için Atiye Hanım’a “Benim vücudumda yanık var” dedi. Atiye hanım “Sağ bacağında mı” diye sordu. Yanık Abdullah’ın sağ bacağındaydı. Atiye hanım, “Karnında beyaz leke, başında iki de ben vardı” dedi. Söyledikleri doğruydu. Abdullah, İbrahim-Atiye Selam çiftinin 21 yıldır aradıkları oğluydu...

ABDULLAH’IN ASIL ADI GÜRSEL

Anne Atiye Yılmaz “Biz aslında İzmir’de oturuyorduk. Annem rahatsızlanınca ben oğlumu alıp Hatay’a gelmiştim. Oğlum kapının önünden ayrıldıktan sonra kayboldu. Onu götüren belki aynı yere geri getirir diye Hatay’a yerleştik ama 21 yıl ses çıkmadı” dedi. Baba İbrahim Selam ise “Bizim 21 yılımızı çaldılar. Bunu kim yaptıysa cezasını çekmeli” diye konuştu. Bugün 23 yaşında olan Abdullah’ın asıl adının Gürsel olduğu öğrenildi.

8 YIL ÖNCE TV’DE ARADILAR

İbrahim Selam ve Atiye Selam çifti 2010 yılında Müge Anlı’nın programına çıkıp, evlatlarını aramışlardı. Ancak haftalarca süren araştırmalardan sonuç çıkmamıştı. 1997 yılında çalınan çocuğun bulunabilmesi içir 2010 yılında büyüdüğü de göz önüne alınıp robot resmi yapılmıştı.

GÜRSEL OLAYINDA TANIK

Gürsel'i kaçıran Perihan Efe ve Gürsel, kaçırıldığı yere çok yakın bir noktadan araca bindiler diyen Hüseyin Bey, Müge Anlı ekibini o noktaya götürdü. Anlattığı her şey birebir doğrulandı. Hüseyin Durer'in konuyla ilgili açıklamaları şöyleydi, " Fotoğrafta gördüğüm kadın o gün gördüğüm kadın gibi hatırlıyorum. Yanında da 2 buçuk yaşlarında bir erkek çocuk vardı. Kadının yanındaki çocuk durmadan ağlıyordu, susturmak için kadın ile birlikte çok mücadele ettik. Çocuğu susturmak için kadının bileğindeki romatizma bileziğini ve bazlama verdik ama istemedi. Sonra Payas'ta bir kasabın önünde indiler."

MESAJ OKUNDU

Müge Anlı, Selam’ın sosyal medyadaki mesajını okudu: “21 yıl önce boşanmayan anne ve babam neden 21 yıl sonra ben gelince boşanma kararı alıyor. Bana kenetlenmeleri gerektiği yerde bu boşanma da nereden çıktı. Burada beni değil, bu kararı alanların sorgulanması lazım. Neyin çaresizliği bu…”

ROBOT RESMİ YAPILMIŞTI!

İbrahim Selam ve Atiye Selam çifti 2010 yılında Müge Anlı’nın programına çıkıp, evlatlarını aramışlardı. Ancak haftalarca süren araştırmalardan sonuç çıkmamıştı. 1997 yılında çalınan çocuğun bulunabilmesi içir 2010 yılında büyüdüğü de göz önüne alınıp robot resmi yapılmıştı.

TELEFON DENGELERİ ALT ÜST ETTİ!

Müge Anlı'ya gelen bir ihbar telefonu dengeleri alt üst etti. Almanya'dan arayan bir izleyici; "Gürsel'i kaçıran, dedesinin öldürdüğü Osman Koşar'ın akrabası. Osman Koşar'ın akrabası, Gürsel'i gri bir araçla kaçırıp Perihan Efe'ye teslim etti. Hatta çocuğu bana bile vermek istemişlerdi, ben istemedim" şeklinde bir ihbarda bulundu. 

Öte yandan Gürsel'i aldıktan sonra başka aileye evlatlık verdiğini söylenen Perihan Efe'nin de fotoğrafı ortaya çıktı. Çok kısa bir sürede sosyal medyada yayılan fotoğrafı gören Gürsel Selam ve ailesi Perihan Efe'yi tanıyanların konuk oldukları Müge Anlı'yı aramasını istedi.

 KAYIP KEDİ MELEK BULUNDU

Aydın'da yaşayan Evrim Uçar'ın kedisi Melek, Ağusos ayında kayıplara karıştı. Genç kadın son çare olarak atv'nin sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'in kapısını çaldı. Kayıp ilanını gören Aydın Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü Emniyet Amiri Ümit Uğurlu Anlı'nın ekibini arayıp Melek'in yanlarında olduğunu açıkladı. 66 günlük hasreti sonlandırdı.

ORDU ZEHİRLENME OLAYI

Ordu Akkuş'ta zehirlenen 4 kişiden Şinasi Varlı yaşamını yitirdi. Yemekleri yapan anne canlı yayına katıldı.Şehri Varlı'nın feryatları stüdyoda büyük yankı uyandırdı. Anne Varlı; " Ben katili istiyorum" dedi. İçme suyuna atılan zehiri Şehri Varlı'yı kıskanan birileri mi koydu? iddiası gündeme geldi. Varlı ailesinin şüphelendiği Şahin ailesi iddialara Müge Anlı ile Tatlısert programında cevap verdi.

 MÜGE ANLI

Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk üzerine yaptı. Televizyon hayatına ilk olarak magazin alanında başlayan Anlı, diğer bir magazinci Şenay Düdek'le Kanal D'de yaptığı Dobra Dobra adlı magazin üzerine sohbetlerin olduğu ve konukların ağırlandığı bir program yaptı. Bir sezon birlikte program yaptıktan sonra, aynı programa Şenay Düdek ile Cenk Eren FOX Türkiye'de, Müge Anlı ise Pakize Suda'yla Kanal D'de devam etti.

Dobra Dobra'da ki sunuculuk deneyimi ile magazinciliği bırakıp sunuculuğa geçti ve atv'de yayınlanan kendine ait Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı tartışma programını sunmaya başladı. Programda, kaybettiği yakınlarını arayan kişiler ağırlanmakta, işleyeni belli olmayan veya işleyenin bulunamadığı cinayetler aydınlatılmaya çalışılmaktadır.[5] Yine Tatlı Sert'in dışında, 2010 televizyon sezonunda, daha önceden Sinan Çetin'in yapmış olduğu Film Gibi adlı programla aynı formatta bir programı atv'de sundu. Müge Anlı ile Mektubunuz Var adlı programda, yaşadığı çeşitli olaylardan dolayı yakınlarıyla görüşemeyen, onları bulamayan kişiler konuk edildi.

 ATV

Genç kuşağın çocukluk çağından beri gayet iyi bildiği, Türkiye’nin önde gelen kanallarından olan ATV, 12 Temmuz 1993 yılında test yayınına başlayarak kurulmuştur. Kanal, normal yayın hayatına ise birkaç ay sonra; 9 Eylül 1993 yılında başlamıştır. ATV’nin kurucusu Dinç Bilgin olsa da; günümüze gelinceye kadar sık sık el değiştirmiş ve çeşitli değişikliklere uğramıştır.

Aslına bakarsak; en başta ATV’nin kuruluşuna öncü olan üç grup vardı. Dinç Bilgin (Bilgin Grubu), Hüznü Özyeğin (Fiba) ve Mehmet Emin Karamehmet (Çukurova Grubu).. Bu üç oluşumun meydana getirdiği Satel adlı şirket ile ATV’nin kuruluşu gerçekleştirilmiştir. Fakat daha sonra Özyeğin; hisselerini iki ortağa devrederek ATV’den ayrıldı. Çünkü tüm zamanını ve enerjisini Finansbank’ın büyümesine vermek istiyordu. Böylece Satel grubunu Bilgin ve Çukurova olmak üzere iki grup yönetmeye başladı. İlerleyen zamanda bu iki grup arasında ortaya çıkan anlaşmazlıklar sonucunda Dinç Bilgin bir şekilde ATV’de kontrolü eline aldı, tüm isim haklarını Merkez Yayıncılık’a devretti ve kanal bu şekilde yayın hayatına devam etti.

2002 yılında ise kanal Ciner Grubu’na devredilmiş ve yayın hayatına bu şekilde devam etmiştir. 2007 yılında da Çalık Holding’in şirketlerinden biri olan Turkuvaz AŞ’ye satılmıştır. Sabah gazetesi ile sürekli aynı kaderi paylaşan ATV’nin bu gazeteyle aynı sahipleri olduğunu zaten hepimiz biliyoruz.

Diziler dışında ATV; “Kim Milyoner Olmak İster?”, “Müge Anlı ile Tatlı Sert”, “Nihat Hatipoğlu ile Dosta Doğru” gibi programlarla da izleyicisine hizmet etmiştir. Ayrıca son birkaç yıldır Ramazan ayında Nihar Hatipoğlu’nun iftar ve sahur programlarının yayınlanmasıyla da kanal değerini ve izlenme oranını epey arttırmıştır..:)

Yeni dizilerden ve programlardan arta kalan vakitlerde ise Adanalı, Alemin Kralı, Yahşi Cazibe ve Bugünün Saraylısı adlı dizilerin tekrar bölümleri yayınlanmaktadır.

Yayına başlamasından günümze kadar ATV’de toplam 270 cıvarında dizi yayınlanmıştır. (Bitirilen ve yarım kalanlar beraber) . 70’ten fazla da yarışma ve komedi programı da bu kanalda emek vermiştir.

2015 yılına geldiğimizde ATV; Turkuvaz Medya Grubu’nun himayesinde Türkiye, Azerbaycan, Avustralya, Romanya, ABD ve birçok Avrupa bölgesinde faaliyetlerine devam etmektedir. Genel merkezi Beşiktaş’tadır. ATV Avrupa, a Haber, a Spor, Minika çocuk, Minika Go gibi kanallarla farklı kitlelere hitaben de yayın yapmaktadır.

ATV frekansı:

–Türksat 4A: 12054 H 27500 5/6 (SD/HD)

–DFH network: 1. Kanal

–Türksat TKGS: 2. Kanal (HD), 670. Kanal (SD)

–D-Smart: 25. Kanal (SD/HD)

–Digitürk: 25. Kanal (SD), 325. Kanal (HD)

–Filbox: 12054 H 27500 5/6 (SD/HD)

–Kablo TV: S 7 (SD)

Teledünya: 7. Kanal (SD), 24. Kanal (SD)

Merkez ATV, Merkez Yayın Holding A.Ş. tarafından görsel medya sektöründe faaliyet göstermek amacıyla 2002 yılında kurulmuştur. Şirketin sermayesinin tamamı kurucu şirkete aittir.

ATV televizyonu, ülkemizde sürdürmüş olduğu seviyeli, ilkeli, tarafsız, saygılı ve tüm aile bireylerini hedef alan yayıncılık politikası ile en çok izlenen TV kanalı olmuştur.

Pek çok ilklerin adresi olan ATV, Türk televizyon tarihine "Kaliteden ödün vermeden zirvedeyiz" sloganıyla paralel yayıncılık anlayışıyla ve yarattığı trendlerle damgasını vurmuştur. Bugüne kadar ulaşılan en yüksek reytingli dizilerin çoğu ATV'nin imzasını taşımaktadır.

Kaliteli çizgisinden ödün vermeyen ATV'nin amacı sansasyonel değil, kalıcı ve nitelikli reyting olmuştur. 10 bin metrekarelik kapalı alanıyla Avrupa'nın sayılı büyük stüdyolarından birine sahip olan ATV, nitelikli kadroları, başarılı yönetimi, yaratıcılığı, çağdaş, batıya dönük yüzü, kalitesi, değişmeyen felsefesi, yüksek izlenme ve reklam taşıma kapasitesi ile sektörün lideri konumundadır.

ATV Televizyonu, karasal vericiler, Kablolu TV ve digital platformlar vasıtası ile Türkiye nüfusunun %99'una, doğrudan uydu yayınları ve antenler yardımıyla da tüm Avrupa'ya, Kuzey Afrika'ya, Avustralya'ya, Amerika'ya ve Türki Cumhuriyetleri'ne erişim sağlamaktadır.

Merkez ATV, faaliyetlerini İstanbul Balmumcu'daki tesislerinden ve yatırımına 2003 yılının başında başlayıp tamamladığı İstanbul Sefaköy'de yer alan ve en büyüğü 1.720 metrekare olan toplam 12 stüdyonun, kontrol odalarının ve çalışma ofislerinin de yer aldığı medya kompleksinde yürütmektedir.

Merkez ATV sahibi olduğu Radio City markası ile yayıncılık yapan radyo kanalının faaliyetlerini de yürütmektedir.

MÜGE ANLI YAVRU ASLAN SEVDİ

Sabah'ın haberine göre; Atv ekranlarının fenomen programı 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programının sunucusu Müge Anlı, geçtiğimiz günlerde Tuzla'yı ziyaret etti. Anlı, ziyareti sırasında Marina'da bulunan Viaport Aslan Park'ı da gezdi. Ünlü sunucu, Aslan Park'ta kafese girerek yavru aslanlara biberonla süt verdi. Anlı, "Çevre bilinci geliştikçe hayvanat bahçeleri de tartışma konusu oldu. Hayvan hakları savunucuları, hayvanat bahçelerinin kapatılmasını istiyor. Karşı taraf da hayvan türlerinin yok olmaması için bu parklara ihtiyaç olduğunu savunuyor. Ben, hayvanların doğal ortamlarından koparılmaması taraftarıyım. Ama insanoğlu bu doğal ortamı hayvanlar için ne kadar sağlayabiliyor bu da bir soru işareti" diye konuştu. Ünlü sunucu, "Aslanı kucağımı aldığımda ilk etapta korktum. Aslan adı ürkütüyor insanı ancak çok tatlılar, kedi gibiler. Büyüdüklerinde içeri giremem herhalde" dedi. Kafesteki hayvanların ailelerinin de hayvanat bahçesinde büyüdüklerini öğrenen Müge Anlı, "Buradaki canlıların aileleri de hayvanat bahçesinde büyümüş.

Yazık, demek ki bunlar da doğal ortamda yaşayamazlardı" diye konuştu. Dünyada böyle kedigilleri evlerinde besleyen ünlüler olduğu hatırlatılan Müge Anlı, "Ben de bakmayı çok isterdim ama tehlikeli. Hayvanlar çok akıllı yaratıklar. Biz onların dilini anlamıyoruz ama onlar bizlerden çok daha hisliler. Aç kalmadıkları müddetçe birbirlerini öldürmüyorlar. O yüzden çok seviyorum hayvanları. Onların yaşamını örnek alsak, dünyada bu kadar problem yaşamayız" dedi. Anlı, kucağına aldığını bir yavru aslanın adını da Lokum koydu.




Etiketler muge anli canli
Yorumlar