Anasayfa /  Medya

Müge Anlı'da bir mucize daha! Demet Yıldız’ın annesi Hediye Arslan bulundu! video izle

Kendisi de bir anne olan Demet Yıldız yıllardır görmediği annesini bulmak için canlı yayına geldi. Müge Anlı'da bir mucize daha gerçekleşti ve Demet Yıldız’ın annesi Hediye Arslan bulundu!

Abone ol
Abone ol 23 Aralık 2016 11:02

İzmir Buca’da yaşayan Demet Yıldız’ın annesi ve babası yıllar önce şiddetli geçimsizlik sebebiyle boşandı ve yollarını ayırdılar. Fakat Demet’in annesi Hediye Arslan boşandıktan sonra çocuklarını yanına almayarak eşine bırakmak zorunda kaldı. Demet’i ve kardeşini ise babaanneleri büyüttü. Demet bu esnada bir evlilik yaparak bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Anneliği ilk defa tadınca, öz annesini de arayıp bulmaya karar verdi.





Annesinin izine ilk olarak Afyon Bolvadin’de ulaştı. Yaşadığı mahallenin muhtarıyla görüştüğünde “Evet, bu arada Hediye Aslan adında biri oturuyordu; fakat kendisi artık Ankara’ya taşındı.” cevabını aldı. Annesini tam da buldum derken tekrar kaybeden Demet’in bu üzüntüsüne bir de eşiyle yaşadığı sorunlar yüklendi.

Çocuğunun velayetini eşine bırakarak boşandı ve İzmir’de imam nikahıyla bir başkasıyla evlenerek tekrar hamile kaldı. Şimdi beş aylık hamile olan Demet çaresiz kalınca Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. Annesini çocukluğundan beri hiç görmediğini söyleyen, ‘Kokusunu özledim, ona bir defa bile olsa sarılmak istiyorum.’ diyerek ekrandan annesine sesini duyurmaya çalıştı. 

Yayın esnasında bir canlı telefon bağlantısı gerçekleşti. Telefonun diğer ucundaki kişi Demet’in hiç görmediğim dediği annesiydi. Mutluluktan gözyaşlarına boğulan Demet’e, annesi ilk evliliğinden olan kız çocuğunu sorunca Müge Anlı hayrete düştü. Anne Hediye Aslan’a ‘Demet’in bir kızı olduğunu bildiğinize göre bebekliğinden beri görüşmüyor değilsiniz.

Demet bana sizi hiç görmediğini söylemişti. Siz nereden biliyorsunuz bir torununuz olduğunu?’ sorusunu yöneltti. Kayıp anne ise; ‘Benim Demet’in yaşadığı mahallede yakın akrabalarım var. Onlardan Demet’le ilgili haber alıyordum durumunu öğreniyordum.’ yanıtını verdi. 


Yorumlar