Anasayfa /  Medya

Müge Anlı - Çataloğlu ailesinin cesetleri bulundu !

KASTAMONU'da 29 Kasım'da çıkan esrarengiz yangın herkes tarafından merak ediliyor. 2 evde çıkan yangın sonrası 5 kişilik bir aile yok olmuştu. Çiftlikten bazı hayvanların çalınması ise dikkatleri üzerine çekmişti. Yapılan araştırmalar sonucunda ise 5 kişilik aileden sadece 12 yaşındaki Serdar Çataloğlu'nun cesedine ulaşıldı. Her yerde aranan diğer aile fertleriyle ilgili ise bugün son dakika gelişmeler yaşanıyor. 5 kişinin tutuklandığı Çataloğlu ailesiyle ilgili bilgilere gelin hep birlikte bakalım.

Abone ol
Abone ol 21 Aralık 2017 13:06

Bundan tam 3 hafta önce Çataloğlu ailesinin esrarengiz kayboluşu damga vurmuştu. Kastamonu'da merkeze bağlı Bürme köyünde 21 gün önce çıkan yangın sonrası sırra kadem basan 5 kişilik Çataloğlu Ailesini arama çalışmaları devam ediyordu. Bürme köyü Kuzören Mahallesi'nde 29 Kasım günü çıkan yangında Çataloğlu Ailesine ait iki ev yandı. Evlerden birinde oturan Fazıl Çataloğlu ile eşi Sebahat, oğlu Emin, gelini Şengül ve torunu Serdar Çataloğlu'na ulaşılamadı. Evin enkazında yapılan çalışmalarda bir çocuğa ait yanmış ceset bulundu. 12 yaşındaki Serdar Çataloğlu'na ait olduğu değerlendirilen ceset, otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Herkesin merak ettiği ise diğer aile fertlerine ne olduğu oldu. Sadece 12 yaşındaki Serdar Çataloğlu'nun cesedinin evde olması dikkatleri üzerine çekti. Yanan evden 1 kilometre uzakta ise bir araç bulunmuştu. Sırlarla dolu olayda aynı zamanda Emin Çataloğlu'nun hibe yoluyla koyun aldığı ortaya çıkmıştı. Şengül Çataloğlu'nun abisi tarafından ortaya atılan iddiaya göre ise bu işi hırsızlar yaptı. Hayvanları çalan kişiler daha sonra evi ateşe verdi. Peki evi ateşe verdiler ama diğer aile fertlerine ne oldu?

KAYIP 4 KİŞİ BULUNDU 29 Kasım'da çıkan yangında kaybolan Çataloğlu ailesi her yerde aranıyordu. Müge Anlı'ya da katılan ailenin yakınları Çataloğlu ailesinin neden öldürüldüğü sorusuna yanıt aradı. Bugün ise Çataloğlu ailesiyle ilgili son dakika gelişmeler yaşandı. Yangın olduğu günden itibaren aranan Çataloğlu ailesinin vurularak gömüldüğü ortaya çıktı. Olayla ilgili 2 kişinin daha tutuklandığı belirtildi. Çataloğlu ailesinin öldürülmesiyle ilgili tutuklu sayısı böylece 5'e çıktı.

KAYINPEDER İLE AŞK İDDİASI Çataloğlu ailesinin kaybolmasıyla ilgili ise olay bir iddia ortaya atılmıştı. Köyde konuşulan iddiaya göre kayınpeder Fazıl Çataloğlu ile gelin Şengül Çataloğlu aşk yaşıyordu. Bu iddiayı ortaya atan kişi ise Yaşar Çataloğlu. Yaşar Çataloğlu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada eşinin kendisine bunu söylediğini aynı zamanda amcası Fazıl Çataloğlu'nun onu evden kovduğunu söyledi.

ÇATALOĞLU AİLESİ NEDEN ÖLDÜRÜLDÜ? Çataloğlu ailesinin öldürülme nedeni olarak 2 önemli iddia var. Birinci iddia Emin Çataloğlu'nun hibe yoluyla aldığı hayvanlar gösteriliyor. Hayvanları çalıp evi yakan hırsızlar daha sonra ortadan kaçtı. Fakat bu iddia yetersiz kalıyor nedeni ise Çataloğlu ailesinin diğer 4 ferdinin kurşunlanarak öldürülmesi. Bir diğer gündeme gelen iddia ise yaşanan yasak aşk. Soruşturmanın devam ettiği yangınla ilgili gerçeklerin yakın zamanda ortaya çıkması bekleniyor.


Yorumlar