Anasayfa /  Medya

Müge Anlı - Çataloğlu ailesi olay iddia !

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programında Kastamonu'da yaşayan Çataloğlu ailesinin kaybolmasıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. İddiaya göre Şengül Çataloğlu ve kayınpederi yasak aşk yaşıyordu. Peki Çataloğlu ailesi bulundu mu 12 yaşındaki Serdar öldürüldü mü?

Abone ol
Abone ol 12 Aralık 2017 12:23

KASTAMONU'nda yaşanan esrarengiz bir olay herkesi çok şaşırtıyor. 29 Kasım tarihinde çıkan yangında bir boş ev ve Çataloğlu'nun kaldığı ev yangı. Fakat Çataloğlu ailesinin kaldığı evde sadece 12 yaşındaki Serdar'ın cesedi bulundu. Peki işin aslı ne?





Bundan tam 2 hafta önce Kastamonu'da çıkan yangın herkesi şoke etti. İlk başlarda normal bir yangın olarak görülse de ortaya çıkan iddialar adeta izleyenleri şoke etti. 5 kişinin kaldığı evde sadece 12 yaşındaki Serdat Çataloğlu'nun cesedi bulundu. Yangından sonra diğer 4 aile ferdinden haber alınamadı. Müge Anlı'da ise bugün olay bir iddia ortaya atıldı.





ŞENGÜL ÇATALOĞLU KAYINPEDERİ İLE AŞK MI YAŞIYOR?





Kardeşini aramaya gelen Murat Bey ilk başlarda canlı yayına çıkmadı. Canlı yayına çıkmamasının nedeni olarak ise Şengül Çataloğlu ile kayınpeder Fazıl Çataloğlu aşk yaşıyor. Murat Bey ise canlı yayında bu tarz açıklamalar yapmaktan çekindi. İlerleyen günlerde neler olacağı ise merak ediliyor. 




Yorumlar