Anasayfa /  Medya

Müge Anlı canlı yayında şok gelişme! Konya'da işlenen cinayetin katilleri....

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kızlarının önünde canice öldürülen Metin Büyükşen ile Nejla Büyükşen cinayet zanlısı Ertuğrul Ekmekçi mi? Büşra Büyükşen kim yada kimleri koruyor? Detaylar haberimizde.

Abone ol
Abone ol 30 Nisan 2019 10:37

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kızlarının önünde canice öldürülen Metin Büyükşen ile Nejla Büyükşen cinayet zanlısı Ertuğrul Ekmekçi mi? Büşra Büyükşen kim yada kimleri koruyor? Detaylar haberimizde.

Konya'da 3 Eylül 2018 tarihinde maskeli şahıslar tarafından canice öldürülen Metin Büyükşen ile Nejla Büyükşen'in geçen hafta ortaya çıkan swamp raporundan sonra yeni bir gelişme daha yaşandı. Ertuğrul Ekmekçi'nin elinde çıkan yoğun şekilde swamp izleri ve verdiği çelişkili ifadeler ile dikkatleri üzerine çekti. Çiftin kızı Büşra'nın çelişkili konuşmalarda devam ederken Büşra'nın bir yada bir kaç kişiyi koruduğu şüphesi dahada yoğunlaştı. Peki Büşra kimi neden koruyor? Büşra tehdit edildiği için mi zanlının kim olduğunu söylemiyor? Ertuğrul Ekmekçi cinayetin neresinde. Büşra'nın yasak aşkı mı bu cinayete sebep oldu. 

Metin Büyükşen ile Nejla Büyükşen çiftinin cinayeti ile ilgili kriminal raporunda rastlanan swamp iziyle ilgili 4 kişiden biri de aynı köyde oturan Ertuğrul isminde bir gençti. Yayına katılan Ertuğrul'un abisi Mevlüt bey kardeşinin daha önce katıldığı bir eğlencede silah sıktığını söylemiş "Ertuğrul'un cinayetten bir gün önce komşumuz Mahmut Çavdarcı'nın oğlunun eğlencesinde tüfek attığını gören arkadaşları var" açıklamasını yapmıştı.

Ertuğrul'un abisinin bahsettiği eğlencedeki evin sahibi Mahmut bey ise "Ben Ertuğrul'un tüfek attığını görmedim ama abisinin gördüm. Oğlum görmüş arkadaşları Ertuğrul'un tüfek attığını. Bizim eğlencemiz cinayetten 3 gün önce Cuma günü oldu. Pazartesi günü Dünürlerimize oturmaya gittik kaynım gelip Metin Büykşen'in vurulduğunu söyledi. Komşu olarak oradan ayrıldık cinayet evine ziyarete gittik. Cenaze çıktıktan sonra odayı toplayabilirsiniz dediler ben, Muhammet Çavdarcı, Murat, Uğur Büyükşen ve Betül beraber odayı toplamak için. Ertuğrul da vardı beraber topladık odayı.Bizim eğlencemiz cinayetten 3 gün önce durmaz o kadar swamp izi." açıklamalarını yaptı.

Canlı yayında Müge Anlı tarafından okunan Ertuğrul'un savunması ise şöyle" Cinayetin işlendiği gün Konya'da gara gittim gardan sonra köy otobüsüne binip köye geldim. Annem Abdurrahman amcalardaymış. Anahtarı annemden alıp eve geldim saatleri hatırlamıyorum. Duşa girdim duştan çıktıktan sonra amcamın oğlu Alperen aradı kapının önüne çıktım. Evin önünde Alperen ile biraz sohbet ettik hava kararmıştı.

-Evin oralarda sohbet ederken Hasan amcamların duvarından eve bakan birini gördük. Önce Ahmet abi zannettim sonra adam niye kendi duvarından baksın diye düşündüm. Sonra gel buraya diye bağırdım. Bağırınca adam kaçmaya başladı bizde arkasından koştuk. Karanlık olduğu için yüzünü göremedik çok hızlı koşuyordu. Elif Topbaşların evinin orada adamı kaybettik. Karanlık olduğu için fener tuttuk ama kimse ortaya çıkmadı. Elif teyzede bizim orada olduğumuzu görmüş annemi de arayıp sizin çocuklar hırsız kovalıyor demiş. Kaçırınca bizde çarşıya gittik.

-Çarşıya gidince Alperen amcamı arayıp adam gördük diye anlattı bende annemi aradım. Firdevs ablamı aradım. Çarşının girişinde Alperen'i beklerken de Firdevs ablamla konuşmaya devam ettim. Ablama anneme söyle hırsız var eve geçsin dedim. Üzerimde kapri şort ayağımda terlik, üzerimde de galiba tişört vardı. Tişörtün rengini hatırlamıyorum ama büyük ihtimal siyahtır.

-Üzerime değiştirmeye geldim kapri şortla çarşıya gitmek istemedim. Hasan amcalarımın evinde geldik sonra Mustafa amcam da geldi. Alperen bir ara kendi evinde gitti. Yarım saat kadar Hasan amcamlarda oturduk oradan da Mustafa amcamların evine geldik.Otururken siren sesleri duyduk. Hırsız birinin evine girdi diye düşündük 15 dakika daha oturduk. Annem arayınca evime gittim.

-Sonra Alperen aradı "Fişek getir 100-200 metre ödete karı-kocayı vurmuşlar çabuk gel dedi. Fişek alıp Mustafa amcamlara gittim. Amcalarda Metin Büyükşen'i vurmuşlar dedi. Annem ağlamaya başladı annem ile kalkıp Metin amcalara gittik. Herkes olay yerindeydi. Olay yeri çıkınca biz içeri girdik. Sonra Mehmet Ali ile birlikte örtüyü kaldırdık. Askerler yanıma geldi beni alıp karakola götürdüler. Benden swamp örneği aldılar. Olay gün saatlerini hiç hatırlamıyorum.

-Olay günü neden beni karakola götürdüler neden swamp örneği aldılar hiç bir şey anlamadım. Halıyı sağ elimde parmaklarımın ucuyla tuttuğumu hatırlıyorum. Cinayetten bir kaç gün önce eğlencede abimin tüfeğiyle atış yaptım bir kutudan fazla fişek attık. Üzerimde swamp izi çıkmasının mehirde attığım tüfeğe bağlıyorum çok fazla fişek attığımız için duş alsam da kalmış olabilir diye düşünüyorum. Büşra'yı olayda gördüm daha önceden tanımıyorum Büşra ile ilişkim yok"

Ertuğrul Ekmekçi'nin verdiği bu ifade çelişkiye düşen açıklamalar ise dikkatlerden kaçmadı. Duş yaptığı halde elinde swamp izi rastlanması ile şüpheleri üzerine çekti. Bir diğer dikkatleri üzerine çeken kişi ise bildiklerini tam olarak açıklamayın Büşra'nın üzerinde. Büşra ile Ertuğrul arasında yaşanan aşktan dolayı mı bu cinayet işlendi. Müge Anlı'da kördüğüm olan cinayetin katili ise aranmaya devam ediyor.


Yorumlar