Anasayfa /  Medya

Müge Anlı canlı yayında çıldırdı! Ateş püskürdü ve kağıtları yere fırlattı! video izle

Müge Anlı, evlilik vaadiyle pek çok kişiyi dolandırdığı iddia edilen şahsın kendilerinden şikayetçi olacağını söyleyince ateş püskürdü.

Abone ol
Abone ol 25 Ocak 2018 17:20

Atv'nin reyting rekortmeni Müge Anlı, ele aldığı dosyalarla gündem yaratmaya devam ediyor. Türkiye'nin birçok ilinden aynı kişi tarafından evlilik vaadiyle dolandırılan ve birbirlerini hiç tanımayan vatandaşlar Müge Anlı'nın stüdyosuna akın etti. Ellerinde senetlerle gelen dolandırıcılık mağdurları Yusuf Işık'ın kendilerini dolandırdığını söyledi.





ÇİLEDEN ÇIKTI

Verilen para karşılığı imzalanan karşılıksız senetlerin hepsinin altında Yusuf Işık'ın imzası vardı. Hayret veren dolandırıcılık olayında adı geçen Yusuf Işık, Müge Anlı ekibini arayarak savcılığa şikayette bulunacağını söyledi. Bunun üzerine çileden çıkan Müge Anlı; "Sen al bu senetleri, bunlarla savcılığa git. Hepsinin altında senin imzan var" dedi. İmzaladığı karşılıksız senetleri tek tek Yusuf Işık'a gösterdi.

Suriyeli kadınları para karşılığında Türkiye'de pazarlayan ve altınlarını çalan Yusuf Işık her yerde aranıyordu. Müge Anlı'nın programına bağlanan birçok kişi dün Yusuf Işık tarafından mağdur olduğunu anlattı.



İnsanları evlendirme vaadiyle kandırdığı söylenen Yusuf Işık daha sonra Suriyeli kadınların altınlarıyla birlikte kaçıyor. Kıbrıs'a sıklıkla giden Yusuf Işık ise kendisiyle ilgili söylenenleri kabul etmiyor.

CANLI YAYINDA ÇİLEDEN ÇIKTI

Yusuf Işık konuyu gündeme getiren Müge Anlı'yı da savcılığa vermekle tehdit etti. Bu tehdit karşısında çileden çıkan Müge Anlı "Devlet bu kadar asılsız senet üzerine seni hala tutuklamıyorsa, senin şikayetin üzerine savcılığa gideceksem alkışlarla giderim. Lütfen git beni şikayet et. Bir de sütlü kahve söyle. Şikayet ederken git bu görüntüleri göster" diyerek asılsız senetleri canlı yayında yere fırlattı.


Yorumlar