Anasayfa /  Medya

Müge Anlı canlı yayında böyle ağladı - İzle

Türkiye günlerdir Müge Anlı'nın programında yayınlanan Palu ailesinin hikayesiyle sarsıldı. ATV ekranlarında , kızları ve torunlarının kayıp olduğunu iddia ederek başvuran Palu Ailesi'nde açığa çıkan olaylar Türkiye'nin gündemine oturdu.

Abone ol
Abone ol 10 Ocak 2019 14:06

Türkiye günlerdir Müge Anlı'nın programında yayınlanan Palu ailesinin hikayesiyle sarsıldı. ATV ekranlarında yayınlanan programda, kızları ve torunlarının kayıp olduğunu iddia ederek başvuran Palu Ailesi'nde açığa çıkan olaylar Türkiye'nin gündemine oturdu. Bu gün canlı yayında Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri canlı yayında Palu Ailesi ve damat Tuncer Ustael'i gözlatına alarak emniyete götürdü. Tüm bu olaylar yaşanırken Müge Anlı canlı yayında gözyaşlarını tutamadı. Palu ailesinin ortadan kaybolan kızı Meryem ve torun Melike için ekran başındakilere söz verdi.



 

Günlerdir konuşulan Palu ailesi olayında flaş bir gelişme yaşandı. İddiaların beşiğindeki kilit isim Tuncer Ustael ve eşi Emine Ustael, canlı yayında emniyet ekipleri tarafından kelepçelenerek gözaltına alındı.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI Programın sunucusu Müge Anlı, yaşanan olaylar sonrası gözyaşlarını tutamadı. Anlı, gözyaşlarının mutluluk gözyaşları olduğunu ve kayıp olan Meryem Tahnal ve kızı Melike Tahnal'ın tek bir kemiği bulunması halinde mezarlarını kendisinin yaptıracağını söyledi.


Yorumlar