Anasayfa /  Medya

Müge Anlı - Anıl Gürbulak bulundu mu?

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programında 27 yaşındaki Anıl Gürbulak her yerde aranıyor. 7 ay önce Tekirdağ'daki evlerinden çıkıp bir daha kendisinden haber alınamayan Anıl Gürbulak bulundu mu son durum ne? 6 Aralık 2017 Müge Anlı Anıl Gürbulak güncel bilgiler haberimizde.

Abone ol
Abone ol 06 Aralık 2017 12:25

TEKİRDAĞ'da evden çıktıktan sonra İstanbul'a giden ve bir daha kendisinden haber alınamayan Anıl Gürbulak her yerde aranıyor. 7 aydır kayıp olan Anıl Gürbulak'ı teyzesi Cahide Karga bulmak için canlı yayına katıldı. Fakat bir dram daha ortaya çıktı!





Anıl Gürbulak 7 ay önce Tekirdağ'daki evlerinden çıktı ve kendisinden bir daha haber alınamadı. Psikolojik tedavi gören ve doktorların kendisine zarar verebilir diyerek şüphelendiği Anıl'dan haber alınamadı. Anıl'ı bulmak için teyzesi Cahide Karga canlı yayına katıldı. Teyzesinin canlı yayına katılmasının ardından ise büyük bir dram çıktı.





ANIL GÜRBULAK'IN ANNESİ ÖLDÜRÜLDÜ!





Bundan 40 yıl önce Anıl Gürbulak'ın annesi eşi tarafından katledildi. Kıskançlık krizine girerek bir insanı öldürme bahanesinde bulunan adam polislere teslim oldu. Canlı yayına katılan teyze Cahide Karga ise gözyaşları içinde olayı anlattı ve Anıl bulunursa ablasının mezarda rahat uyuyacağını söyledi. 


Etiketler Anıl Gürbulak
Yorumlar