Anasayfa /  Medya

Müge Anlı açıkladı... Minik Ecrin'in ölümünde korkunç ayrıntı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 22 gün önce kaybolan Ecrin bebeği arama çalışmaları devam ederken, 1,5 yaşındaki minik Ecrin'in kemiklerine ulaşıldı. Oduncular tarafından bulunan ayakkabı ve kıyafet parçasından yola çıkarak araştırma yapan Jandarma ekipleri bir yamacın kenarında Ecrin'e ait dağılmış kemikler buldu.

Abone ol
Abone ol 28 Mayıs 2019 13:05

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 22 gün önce kaybolan Ecrin bebeği arama çalışmaları devam ederken, 1,5 yaşındaki minik Ecrin'in kemiklerine ulaşıldı. Oduncular tarafından bulunan ayakkabı ve kıyafet parçasından yola çıkarak araştırma yapan Jandarma ekipleri bir yamacın kenarında Ecrin'e ait dağılmış kemikler buldu. Müge Anlı'da büyük üzüntüye yol açan bu gelişmenin ardından gözler katillere çevrildi. Müge Anlı ve ekibi, üvey amca Özkan Kurnaz'dan şüpheleniyor...

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 22 gündür aranan Ecrin Kurnaz'ın cesedine ulaşıldı.

Ecrin'in yaşadığı Samsun'un Vezirköprü ilçesine çok yakın bir noktada kemikleri bulunan Ecrin Kurnaz'ı kimin öldürdüğü konusunda da sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Arama kurtarma ekipleri ve Jandarma ekipleri tarafından yürütülen aramalar sonucunda Ecrin'in ayakkabısının bulunduğu bölgeden yola çıkarak kemiklere ulaşıldı.

Bölgeye ağaç kesmek için gelen oduncular tarafından bulunan Ecrin'in ayakkabısında hiçbir çamur izi olmaması dikkat çekti.

Ecrin'e ait kemiklerin dağılmış olması ve kafanın gövdeden ayrılmış olması ise ortaya Ecrin'in vahşice öldürülmüş olabileceği iddialarını getirdi.

ÖNCE ŞEYTAN GÖTÜRDÜ, ŞİMDİ KURTLAR!

Ecrin'in ölümünde parmağı olmasından şüphelenilen Ecrin'in üvey amcası Özkan ve annesi geçtiğimiz gün yaptığı açıklamalarda, 'Ecrin'i şeytan götürdü.' demişti...

Dün yayınlanan programda ise, 'Ecrin'i kurtlar götürmüş olabilir.' demişlerdi.

Bu açıklamalara oldukça sinirlenen Müge Anlı, Özkan ve annesinin Ecrin'in ölümünde parmağı olduğuna %99 emin olduğunu belirtti.








Yorumlar