Anasayfa /  Medya

Müge Anlı - 10 yaşındaki Ceylin Atik ölü olarak bulundu- İZLE

Müge Anlı'nın 12 Haziran Pazartesi günü ekrana gelen programında 10 yaşındaki Ceylin Atik' kaybında çok sıcak gelişmeler yaşanıyor. Ceylin Atik ile ilgili sıcak gelişme ne? Olay yeri inceleme ekipleri ve cenaze aracı neden getirildi?

Abone ol
Abone ol 12 Haziran 2017 13:23

Müge Anlı Ceylin'in dedesinin evinin önüde canlı yayın bağlantısındayken biranda polisler geldi ve şüpheli komşularının evlerinin önünü çevirdi ve olaybyeri inceleme ekipleri mahallede genş güvenlik önlemi alındı. Ve komşunun evinde bir arama çalışması başlatıldı.

Canlı yayın bağlantısı devam ederken olay yeri inceleme ekiplerinin özel kıyafetler giyerek içeri girmesiyle bir panik yaşandı. Hemen ardından ambulans ve bir süre sonrada olay yerine cenaze aracının gelmesiyle akrabalar ve mahalleli sinir krizi geçirdi.

Olay yeri inceleme bandını daha geriye çekerek olay yeri inceleme alanı genişletilmeye başlandı. 

İZMİR'de üç gündür aranan küçük Ceylin'den kötü haber geldi. Kaçırılan Ceylin aramalarda evinin karşısındaki komşuda ölü olarak bulundu.

İZMİR’in Ödemiş ilçesinde, evlerinin önündeki parkta üç gün önce ortadan kaybolan ve dedesinin cep telefonuna gelen, "Polise haber vermeyin. Torununu öldürürüz" yazılı mesajdan kaçırıldığı belirlenen 10 yaşındaki Ceylin Atik’in cesedi bulundu.



KARŞI KOMŞUNUN EVİNDE ÖLÜ BULUNDU



Ceylin Atik, en son su içerken görüldüğü karşı apartmandaki bir komşuları S.T.’nin evinde yapılan aramada ölü olarak bulundu.

10 yaşındaki Ceylin Atik kimdir?

Ödemiş 50. Yıl Ortaokulu 1. sınıf öğrencisi. En son nerede görüldü? 12 de arkadaşlarıyla oynamak için Kazım Karabekir parkına gitti. Ailesi aramaya çıkıyor kimse görmemiş. Aile de kaybolduğunu düşünmüyor. Kayıp Ceylin olayında şüpheli kim? Dedeye bir mesaj geliyor. 'kızın elimizde. Polise haber vermeyin takıptesinizz' yazan. Ardından polise haber veriliyor. Ödemiş'te yapılan araştırmada Ceylin kameraya takılıyor. Ceylin'in komşuya su içerken girdiği ve çıktığı görüntüler var ancak mesaj su içmeye girdiği evdeki ailenin yeğeninden geliyor. Yeğenin savunması da şu; 'Kartı ben bıraktım, ben atmadım.' Müge Anlı bir kayıp olayını daha çözümlemek üzere dosyayı açtı. Bakalım neler yaşanacak.

10 yaşındaki Ceylin Atik İzmir'de kaçırıldı! - Müge Anlı ile Tatlı Sert 12 Haziran 2017



Yorumlar