Anasayfa /  Medya

MasterChef Türkiye'de eleme adayları kimler oldu, dokunulmazlığı kim kazandı? İşte tüm detaylar

MasterChef Türkiye'de eleme adayları oynanan nefes kesen mücadelelerin ardından belli oldu. MasterChef Türkiye'de Mavi takım ve kırmızı takım yarışmacıları bu akşam oynanan dokunulmazlık oyunununda orkinos pişirdiler. En iyi orkinosu pişiren takım bu haftanın ilk oyununda eleme adayı olmaktan kurtuldu. Peki, MasterChef Türkiye'de eleme adayları kimler oldu? İşte MasterChef Türkiye'deki tüm detaylar.

Abone ol
Abone ol 27 Kasım 2018 05:20

MasterChef Türkiye'de eleme adayları kimler oldu, Dokunulmazlığı kim kazandı? İşte tüm detaylar

Her bölümüyle izleyicilerine ayrı bir tat ve heyecan katan MasterChef'te bu hafta iki takım yarışmacıları da elenmeme adına dokunulmazlık mücadelesi verdiler. Uğur, Burcu ve Eslem mavi takımda yer aldı. Kırmızı takım yarışmacıları da Mehmet, Meltem ve Kerem oldu. Peki, MasterChef Türkiye'de eleme adayları kimler oldu? İşte nefes kesen mücadelenin detayları.





DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef Türkiye'de takım oyununu kaybeden kırmızı takım oyuncuları Hakan, Mehmet, Kerem ve Meltem arasında dokunulmazlık oyunu oynandı ve bu akşam dokunulmazlığı kazanan isim yaptığı yemekle Kerem oldu.

ELEME ADAYI KİM OLDU?

Heyecan dolu yemek yarışmasında haftanın ilk eleme adayı belli oldu. Hakan, Meltem ve Mehmet arasında oynanan oyunu Hakan kazandı ve dokunulmazlığa ihtiyacı olmayan Hakan, bu ödülü Meltem'e verince haftanın ilk eleme adayı Mehmet oldu.

GEÇEN HAFTA KİM ELENDİ?

Heyecan dolu yarışma MasterChef Türkiye'de geçen hafta eleme adayları iki takım oyununu da kaybeden kırmızı takım yarışmacıları Esra, Uğur ve Meltem oldu. Eleme etabında ise yarışmacılar jüriyi mutlu edebilmek adına elinden geleni yaptı. Jürinin kararıyla bu hafta hayallerini veda eden isim Esra oldu.



MasterChef Türkiye 26 Bölüm İzlemek İçin TIKLAYIN






Yorumlar