Anasayfa /  Medya

MasterChef'te bu hafta kim elendi? Sürpriz isim veda etti...

MasterChef Türkiye 24. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen yarışmanın yeni bölümünde yarışmacılar O Ses Türkiye jürisine yemekler hazırladı ve ortaya oldukça keyifli anlar yaşandı. Peki MasterChef'te bu akşam takım oyununu hangi takım kazandı, dokunulmazlık kimin oldu, eleme adayları kimler oldu ve yarışmaya kim veda etti?

Abone ol
Abone ol 21 Kasım 2018 01:44

TV8'de ekrana gelen MasterChef Türkiye'de bu akşam kahkaha dolu anlar yaşandı. Yarışmacılar yeni bölümde O Ses Türkiye ekibine yemek hazırladılar ve ortaya oldukça keyifli görüntüler çıktı. Peki MasterChef'te bu akşam yaroşmaya kim veda etti?

TAKIM OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

MasterChef Türkiye'de dün akşamki takım oyununu kazanan Mavi Takım, bu akşam yemeklerin O Ses Türkiye jürisine yapıldığı oyunu da kazanarak büyük bir başarıya imza attı ve bu haftaki iki takım oyununu da kazanmış oldu.





DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?



MasterChef'te bu akşamın kaybeden takımında yer alan Meltem, Uğur ve Mehmet dokunulmazlık için büyük yarışa girdi ve irmik helvasının yapıldığı zorlu yarışın sonunda dokunulmazlığı kazanan isim Mehmet oldu. Böylelikle Uğur ve Meltem, Esra'dan sonra diğer iki eleme adayı oldu...

BU AKŞAM KİM ELENDİ?



Sevilen yarışma MasterChef Türkiye'de bu hafta eleme adayları iki takım oyununu da kaybeden Kırmızı Takım yarışmacıları Esra, Uğur ve Meltem oldu. Fenomen yarışmaya veda eden isim ise oynanan oyun sonrası açıklandı ve hayallerine veda eden isim Esra oldu..


Yorumlar