Anasayfa /  Medya

Masterchef'in ilk finalisti Uğur Kimdir? Masterchef Uğur kaç yaşında? İşte Masterchef Uğur Kardaş'ın biyografisi...

MasterChef Türkiye Uğur kimdir? MasterChef Türkiye Uğur kaç yaşındadır? Finale kalan başarılı yarışmacı Uğur bir anda merak konusu oldu. Finale kalan Uğur MasterChef'te birinci olabilecek mi? Peki, Masterchef Uğur kaç yaşında? İşte Masterchef Uğur'un hayatı hakkında detaylar haberimizde...

Abone ol
Abone ol 19 Aralık 2018 17:05

  MasterChef Türkiye yarışmacısı Uğur kimdir sorusu en çok sorgulanan ve merak edilen isimler arasında yer alıyor. MasterChef'te başarılı performansıyla göz dolduran Uğur yarışmaya renk katan yarışmacılar arasında. Finale kalarak büyük bir başarı yakalayan Uğur şampiyon olabilecek mi?  

Tv8 ekranlarında yayınlanan yarışma programında son aşamaya girildi! Final turuna adını yazdıran Masterchef Uğur merak konusu oldu. Nereli, kaç yaşında ve hakkında merak edilenler....

Masterchef Uğur kimdir?

Mastechef Uğur, yarışmayı sıkı takip edenlerin yakından tanıdığı isimler arasında yer alıyor. Genç yaşına rağmen mutfakta hünerli bir isim olan Uğur, Masterchef 2018'in ilk finalisti oldu. 

Yarışma boyunca sergilediği hırslı tavırları ile dikkatleri üzerine geçen Uğur Kardaş, 22 yaşındadır. Küçük yaşlardan beri mutfağa ilgisi olduğunu belirtmiştir... İdari yöneticilik yapmaktadır.

Ayrıca 22 yaşında ki Uğur Kardaş bekardır.


Yorumlar