Anasayfa /  Medya

Kuveytli televizyon sunucusu kıyafeti yüzünden işinden oldu

Kuveytli sunucu Amal El-Avadi, sunucusu olduğu şov programının canlı yayını sırasında işinden kovuldu. Kovulmanın nedeni ise izleyicilerin sunucunun kıyafetini beğenmemesi olarak açıklandı.

Abone ol
Abone ol 15 Haziran 2018 03:50

Metro gazetesinin haberine göre El-Avadi, canlı yayın sırasında, yönetmenin yayına son verilmesi talimatını verdiğini duydu. 29 yaşındaki genç kadın, yayın kesildikten hemen sonra işinden kovuldu. Sunucu, daha sonra Snapchat'tan yaptığı açıklamada, anlaşmada belirtilen hiçbir kuralı ihlal etmediğini söyledi.

Daha sonra kovulmasının nedeninin, izleyicilerin sunucunun kıyafetinden duyduğu rahatsızlık olduğu ortaya çıktı. İzleyicilere göre Ramazan ayında böyle bir kıyafet taşınamaz. Twitter'den yapılan yorumlarda, "Sunucu, Ramazan'da mütevazı olmalı" dendi.




Наряд телеведущей сорвал прямую трансляциюhttps://t.co/2oM5CBu7y6 pic.twitter.com/xx4hHeAEf0


— Лента.ру (@lentaruofficial) 14 Haziran 2018




Söylentilere göre, El-Avadi'nin işten kovulmasını üst düzey bir yetkili sağladı. Ancak televizyon resmi olarak bu bilgiyi doğrulamadı.

Sunucunun bazı hayranları, genç kadının istediğini giyebileceğini belirterek onu savunmaya çalıştı. Ama tartışma, işverenin El-Avadi ile ilgili kararını hiçbir şekilde etkilemedi.


Yorumlar