Anasayfa /  Medya

Kocam Yaparsa Programı Ne Zaman Başlayacak? İşte Son Bilgiler...

Yakında Kocam Yaparsa isimli bir program başlayacak. Bu programda çiftler mutfaktaki yeteneklerini sergileyecek. Peki Kocam Yaparsa isimli program ne zaman başlayacak?

Abone ol
Abone ol 20 Ocak 2019 19:23

Son zamanlarda yemek programlarına olan ilgi arttı. Uzun bir zamandır yemek yarışması programı olarak en çok izlenen program kuşkusuz ki Yemekteyiz. Ancak yayınlanacak olan yeni bir program Yemekteyiz'i tahttan indirebilir. Çünkü tam Yemekteyiz ile aynı saatlerde oynayacak ve konsept olarak Yemekteyiz'den biraz daha eğlenceli gözüküyor.

Yaparsın Aşkım, Ben Bilmem Eşim Bilir gibi programlarda bu zamana kadar çiftlerin yarışmalarını izledik. Bu yarışmaların konsepti zaman zaman değişiyordu ve yarışmalar oldukça eğlenceli görüntülere sahne oluyordu. Halkın bu yarışmalara olan ilgisini farkeden Star TV, hem yemek programını hem de çiftlerin birbirleriyle yarışmasını harmanlayarak Kocam Yaparsa isimli bir yemek programı yayınlıyor.

Kocam Yaparsa programında hanımlar, kendilerini görmeyen beylerine kulaklıkla tarif verecek ve günün en iyi yemeğini yaptırmaya çalışacak. Bu yarışma haftanın beş günü oynayacak ve hafta içi saat 17.00'da başlayacak. Cuma günü haftanın finali olacak ve haftanın finalinde en yüksek puanı alan çift, yarışma tarafından vaadedilen para ödülünü de almaya hak kazanacak. 

Hanımlar bu programda tarifleri bilecek ve beyleri de mutfakta çalışacak. Eşli yemek yarışması Kocam Yaparsa, 28 Ocak günü yayınlanmaya başlayacak. Programın sunucusu ve moderatörü de belli oldu. Programın sunuculuğunu Esat Özata yapacak. 


Yorumlar