Anasayfa /  Medya

Kısmetse Olur 25 Aralık haftanın finalinde kim elendi? video izle

Kısmetse Olur evinde yaşanan eleme gecesi heyecanının ardından programdan elenen isim Seda Akgül tarafından açıklandı. Programa veda eden isim damat adayları arasından olurken haftanın finalinde gecenin birinci kızlardan çıktı. İşte Kısmetse Olur'un 25 Aralık haftanın finalinde yaşanan son gelişmeleri ve yeni bölüm fragmanı...

Abone ol
Abone ol 26 Aralık 2016 16:47

Haftanın finalinde Aycan-Onur ve Gökhan üçgeninde önemli gelişmeler yaşandı. Gelin adayı Aycan'ın kıskançlık durumunun artmasının üzerine Kısmetse Olur programının sunucusu Seda Akgül, çiftin ilişkilerinin bu şekilde devam edip edemeyeceğini sordu.

,



KISMETSE OLUR'DAN KİM ELENDİ?



Elenmek üzere önerilen isimler arasında Aycan Varış ve Turgay kaldı. Seda Akgül'ün yaptığı açıklama doğrultusunda Kısmetse Olur'da bu sefer Rabia birinci oldu. Çeki alan Rabia hem 10 bin TL'nin sahibi oldu hem de arkadaşı Aycan'ı elenmekten kurtardı. Yarışmaya veda eden isim olan Turgay ise Seda Akgül ile vedalaştı. Umarım herkes aradığı mutluluğu bulur diyen Turgay, Sibel ile yaptığı veda konuşmasında evde sadece Gökhan'a dikkat etmesini istedi.

HAFTANIN FİNALİNDE NELER OLDU?



Kısmetse Olur'un 25 Aralık tarihinde ekrana gelen son bölümünde eleme heyecanı yaşanırken programa damat adayları arasından Turgay veda etti. Turgay'ın vedasının ardından eve gelen Tuğçe Ergişi ise bir damat adayını televizyondan görüp etkilendiği için yarışmaya katıldığını belirtti. Onur ve Aycan arasında yaşanan gerginliğin yoluna girdiği programda Onur ve Gökhan arasında sert bir tartışma yaşandı.

Aycan’ın tavrının bu şekilde devam etmesi halinde ilişkilerinin sürmeyeceğini ifade eden Onur yine gözyaşlarına boğuldu. Gergin geçen haftanın finalinde duygusal anlar yaşayan çift yeni bölümde birbirlerine sarılarak durumu düzeltmeye çalıştı

KISMETSE OLUR SON BÖLÜM ÖZETİ Kısmetse Olur’un Cuma günü ekrana gelen bölümünde Aycan Varış’ın Onur hakkında kullandığı sözlerin ardından Onur ve gelin adayı arasında büyük bir yüzleşme yaşanmış ve damat adayı Aycan’ın kendisine gelmesini istemişti. Haftanın finali öncesi Aycan ve Onur arasında yaşanan gerginliğin boyutu artarken “Aklını başına al!” diye bağıran Onur, Berker’den de eleştiri aldı. “Kızın karşısında süt dökmüş kedi gibi duruyorsun gelmişsin burada bize artistlik yapıyorsun” diyen Berker, Onur’un sinirlenmesine neden oldu. Salonda bulunan koltuğa tekme atarak alandan uzaklaşan damat adayı kız arkadaşının oynadığı görüntülerin izletilmesinin ardından Aycan’a uyarılarda bulundu. Öte yandan Gökhan Sara, Sibel’den gala gecesinde kendisinin ismini yazmasını isterken Sibel, gözyaşlarına engel olamadı. TUĞÇE ERGİŞİ YENİ GELİN ADAYI Kısmetse Olur'da eleme heyecanının yaşanmasının ardından programa katılan Tuğçe Ergişi yarışmaya bir damat adayını görüp etkilendiği için geldiğini dile getirdi. Gelin adayının eve girmesinin ardından Allah Allah diyerek şaşıran damat adaylarıTuğçe Ergişi'nin kim için geldiğini merak etmeye başladı. Yeni bölüm fragmanında dikkat çeken bir diğer olay ise damat adayı Ünal Taylı'nın programa Sibel için katıldığı iddiası oldu.

TUĞÇE ERGİŞİ KİMDİR?



1989 İstanbul doğumlu olan Tuğçe Ergişi, Tiyatro Bölümü mezunudur. Özellikle renkli giyinmeyi seven ve giysilere çok düşkün olan Tuğçe Ergişi'nin evinde gardroplarla çevrili çsırf giyinmek için özel bir odası bulunuyor. 2014 yılında “Bu Tarz Benim” adlı yarışma programına katılan isminden söz ettiren Tuğçe Ergişi, Sunuculuğunu Öykü Serter'in üstlendiği, jüri üyeliğini Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu, İvana Sert ve Uğurkan Erez'in yaptığı “Bu Tarz Benim” adlı yarışmada Ayşenur Balcı, Aycan Nurcan Şencan, Ayşegül Melisa Doğan, Buse Doğanay, Esra Özüver, Gizem Güler, Gizem Kayaalp, Melek Balkan, Özlem Özden, Roza Şake, Nur Bozar, Sara Ayşem Koçoğlu, Meltem Keklik ile yarıştı. Boyu: 1.78/Kilosu: 50





ÜNAL TAYLI KİMDİR?



Tuğçe Ergişi gibi İşte Benim Stilim'de yarışan Ünal Taylı'nın modellik yaptığı ifade edildi.Kendi satış mağazası da bulunan Ünal Taylı ünlülerin stil danışmanlığını da yapıyor.Programa Sibel için katıldığı öne sürülen Ünal'ın Sibel'den olumlu bir yanıt alamaması ise dikkatlerden kaçmadı.

 


Yorumlar