Anasayfa /  Medya

Kim Milyoner Olmak İster'de o soru geceye damga vurdu!

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında "Firavun Tutankamon vücudunda hangi hayvan figürünün olduğu bir kolyeyle mezara konulmuştur?" sorusu ikinci kez geceye damga vurdu. Soru en çok aratılanlar arasına girdi.

Abone ol
Abone ol 03 Şubat 2019 10:47

ATV'de yayınlanan Murat Yıldrım'ın sunduğu "Kim Milyoner Olmak İster" yarışma programı izleyenleri bir hayli şaşırtan sorular sorulmaya devam ediliyor. Yarışmada daha öncede yayınlanmış "Firavun Tutankamon vücudunda hangi hayvan figürünün olduğu bir kolyeyle mezara konulmuştur?" sorusu özel bölümde tekrar ekrana geldi. Daha önce sorulan soru ekran başındaki izleyiciler tarafından ilgi uyandırdı.Sorunun cevabı Google'de merakla arandı. İşte yarışmacı Sude Yayla'ya 60 BİN TL kaybettiren sorunun cevabı.

Kim Milyoner Olmak İster yarışması özel bölümde daha önce sorulan "Firavun Tutankamon vücudunda hangi hayvan figürünün olduğu bir kolyeyle mezara konulmuştur?" sorusu özel bölümde tekrar ekrana geldi. Yarışmacı Sude Yayla'nın zorlandığı soru Google'da en çok araştırılanlar arasına girdi. Sude hanım soruya yanlış cevap vermiş ve 60 BİN TL kaybetmişti.

Toplamda 15 bin TL kazanan yarışmacı 60 bin TL kaybettiren "Firavun Tutankamon vücudunda hangi hayvan figürünün olduğu bir kolyeyle mezara konulmuştur?" sorusu yine ekran başındakiler tarafından merak edildi.

Sorunun şıklarından ise A: KEDİ, B: DOĞAN, C: YILAN, D: KURT şıkları vardı. Sorunun cevabını bulmak isteyen yarışmacı telefonla joker hakkını kullanmıştı.

"A: KEDİ " cevabını vermişti. Yanlış cevap veren yarışmacı 15 bin TL kazanmış ve 60 bin TL ye veda etmişti. 

Sorunun doğru cevabı ise "B: DOĞAN" olacaktı. İşte geceye damga vuran o soru....

PEKİ EFSANE YARIŞMA KİM MİLYONER OLMAK İSTER'İ KİMLER SUNDU:

İlk olarak yarışmanın sunucu koltuğuna oturan isim usta oyuncu Kenan Işık olmuştu. Yarışmanın tanınmasını ve sevilmesini sağlayan usta oyuncu Kenan Işık geçirdiği hastalıktan dolayı yarışma programına veda etmişti.

Kenan Işık'ın 2014 yılında gittiği spor salonundaki saunadan çıkarken ayağının kayması sonucu düşerek kafasına darbe almış ve komaya girmişti. Bu vahim olaydan sonra yarışma kısa bir süre yayınlanmamış ve sonrasında sevilen isimler yarışma programını sunmaya başlamıştı.

ATV'nin kararı ile yarışmayı uzun süre başarılı oyuncu Selçuk Yöntem sunmuştu. Bir dönem başarılı bir şekilde yarışmanın sunucu koltuğunda oturan isim daha sonra yarışmadan ayrılmıştı.

Şu an Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunucu koltuğu oyuncu Murat Yıldırım'a emanet. 2 sezondur başarılı bir şekilde programı götüren oyuncu bu sezon da yarışmanın başında olacak.


Yorumlar