Anasayfa /  Medya

Katil zanlısı Umut Çakırer: Baldızım Filiz ile aramda...

Baldızını öldürdüğü için suçlanan ve ceza evine gönderilen katil zanlısı Umut Çakırer, suçsuz olduğunu dile getirdi. Baldızı ile aralarında hiç bir şeyin bulunmadığını ve kaynanasının ona iftira attığını dile getiren Çakırer'e Filiz'in annesi ve ablası da tepki gösterdi. İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 24 Ocak 2019 16:18

Müge Anlı canlı yayınına bağlanan Filiz Karadavut'un katil zanlısı çarpıcı açıklamalarda bulundu. Eşi Çiğdem hanımla konuşan Umut Çakırer, Müge Anlı'ya konuştu..

Telefon konuşması yapan Umut Çakırer, "Benim korkacak bir şeyim yok. İnşallah her şey ortaya çıkar. Kaynanamın bana iftira attığı ortaya çıkacaktır" dedi..

İşte Umut Çakırer'in açıklamaları;

"Herkes olayı biliyor. Herkesin ifadesini aldılar benim ifademi de onların yönlendirmesiyle yazdılar"

"Filiz ile aramızda öyle bir şey olsa eşim buna vakıf olur. Bir de olayın olduğunu söyledikleri sırada oradaydık zaten.".

"Kaynanam Filiz'i dövdükten 1 gün sonra aynın 17'sinde gidiyor. Beni 18'inde arıyor. Pazar gece gittim ve aradım ama bulamadım. Bulamayınca da geri döndüm.".

"Ertesi gün "Galiba bu gitti" dedim. Çünkü "Otobüsle gideceğim" diyordu. Pazartesi ise beraber gittik.

Ahmet de bize "Çıkıp gitti" diyor. Ben eniştesiyim ama onun konuştuğu başka birisi var. Ben beyaz araçla gitmedim zaten benim gittiğim araç mavi".


Yorumlar