Anasayfa /  Medya

Katil zanlısı damat Tuncer yalan mı söylüyor? Eski tanığı Tuncer için ne söyledi? Kendisini yarı hoca olarak tanıtan Tuncer Meryem'e ne yaptı?

Bugün sabah saatlerinde ise birçok suçu ortaya çıkan ve canlı yayında cezaevine gönderilen Tuncer Ustael ile Emine Ustael'den çok farklı iddialar ortaya atıldı. Emine Ustael, iddialarına göre yıllar önce teyzesinin annesini öldürdüğünü ve bunu kardeşine itiraf ettiğini duymuştu. Tuncer Ustael ise 11 yıldır kayıp olan Melike ve Meryem'in öldüğünden emin olduğunu ancak bunu bir tek savcılıkla konuşacağını dile getirdi. Canlı yayına bir anda bağlanan İsa Palu'nun halası Gülbahar hanımın anlattıkları olayın seyrini bir anda değiştirdi. Ardından canlı yayına telefonla bağlanan Kemal Bey Tuncer ifadelerini yalanlar nitelikte konuştu.

Abone ol
Abone ol 02 Ocak 2019 16:17

Katil zanlısı olarak görülen ve sürekli yalanları ortaya çıkan Tuncer Ustael, canlı yayına bağlanan Kemal bey tarafından da yalan söylediğine dair iddialarla suçlandı. Tuncer'in otrduğu sitenin güvenlik şefi olan Kemal bey, Tuncer Ustael'in çocuğunun kaçırılması ve vücuduna iğne batırılmasının yalan olduğunu söyledi. Canlı yayında çocuğunun kaçırılarak vücüduna iğne batırıldığını iddia etmişti anca Kemal bey çocuğun kaçırılmadığını ve çocuğun vücuduna evde iğne batırıldığını iddia etti. İşte detaylar...

Önceki iddialar

Müge Anlı'da Meryem Tahnal cinayetinde söylenen yalanlar, saklanılanlar bir bir ortaya çıktı. Konuşmaları sürekli şüpheli olan ve çok dikkat çeken anne Havva Palu hayatında hiç cezaevine girmediğini söyledi ancan evin küçük oğlu Fatih annesinin 2015 yılında cezaevine girdiğini söyledi. Müge Anlı Havva hanıma '' Sen neden sürekli yalan söylüyorsun'' dedi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında İsa Palu'nun halası canlı yayına telefon ile bağlandı. Gülbahar hanım İsa'nın kendisinden yalancı şahitlik yapmasını istediğini kendiside teklifi kabul etmeyince Tuncer'in kendisini yere yatırdığını İsa'nında biber gazı sıktığını anlattı. Enişte Tuncer ise kendisinin olay sırasında orada olmadığı iddia ederek suçlamaları kabul etmedi. Ancak Gülbahar hanım evini elinden almaya çalıştıklarını ve yalancı şahitliği kabul etmeyince senet imzalatmaya çalıştıklarını dile getirdi. Gülbahar hanım Meryem Tahnal'ın eşini öldüren Harun Tahnal'ın katil olmadığını ve cinayeti onun işlemediğini anlatmasını istediklerini söyledi. Bütün bu olaylar yaşanırken Havva hanım ile ayşenin de kendisini darp etmelerini istediklerini ve daha fazla şiddete maruz kalması için 'Vurun, devam edin' şeklinde söylemlerde bulunduklarını anlattı. Tuncer Ustael 'Cinayetler ortaya çıkmasın diye gözdağı verdim' dedi.

Haftalardır gündemi meşgul eden Melike ve Meryem Tahnal cinayetiyle ilgili he gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. Enişte Tuncer bu sefer de Meryam Tanhal'ın öldürüldüğünü annesi Havva Hanımında bunu bildiğini ileri sürdü. Giderek karmakarışık bir hal olayda Tuncer, Meryem'in öldüğünü Havva Hanımın kardeşleriyle telefonda konuşurken duyduğunu söyledi.Tuncer aynı zamanda öldürülen damat Ahmet Tahnal'ın da cinayetiyle iligili herşeyin doğru anlatılmadığını ve dosyanın tekrar açılmasını istedi. Bunla yaşanırken bir anda Emine Ustael'de Ahmet Tahnal ve abisininde ölümünde sır perdesinin aralanması gerektiğini söyledi. Emine Ustael dayısı ile teyzesinin aralarında konuşurken onları duyduğunu dile getirdi, Konuşma da teyzesinin kendi annesini ve kocasını bilerek öldürdüğünü itiraf ettiğini söyledi.

 Emine Ustael, iddialarına göre yıllar önce teyzesinin annesini öldürdüğünü ve bunu kardeşine itiraf ettiğini duymuştu. Tuncer Ustael ise 11 yıldır kayıp olan Melike ve Meryem'in öldüğünden emin olduğunu ancak bunu bir tek savcılıkla konuşacağını dile getirdi.

11 yıldır haber alınamayan ve programda hakkında bir çok iddia çıkan Melek Tahnal'ın oğlu canlı yayına katıldı. 3 kere evden kaçmasının ardından çocuk esirge yurduna yerleştirilen ve şu an 19 yaşında olan Recep aileyle birlikte bütün yaşadıklarını anlattı. Programa katılan Recep yüzünü göstermek istemedi. 8 yaşındayken bir odada kardeşiyle birlikte kilitli kalan, aç bırakılan ve sürekli dayak yiyen Recep neler anlattı? 

Müge Anlı'da cinsel istismar, aile içi şiddet ve organ mafyası iddiaları... Meryem Tahnal ve kızı Melike'den haber alınamıyor. Annesi ve kardeşinden haber alınamayan Recep Tahnal Müge Anlı Tatlı Sert programına katıldı. Recep Tahnal şoke eden iddialarda bulundu. Meryem Tahnal cinayete mi kurban gitti?

Programda bir yandan organ mafyası tarafından kaçırıldığı iddiası ortaya atılıyor.Olaylar zincirinde sır perdesinin aralanması içi çalışılıyor.

Annesi ve kardeşinden haber alınamayan Recep Tahnal ise ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı.

Babası öldürülen annesi ve kardeşinden haber alınamayan Tahnal programda şoke eden iddialarda bulundu.

Recep Tahnal;" Bizi odadan çıkartmıyorlar ve aç kalıyorduk." dedi.

Recep Tahnal sözlerinin devamında ise kardeşi ile kendinin hayatının kilitli odada geçtiğini dile getirdi.

Tutuklanan Tuncer Ustael'in eşi Emine Ustael ise Recep Tahnal'ın iddialarını kabul etmedi. 

Müge Anlı'nın programında bugüne dek gelmiş geçmiş tüm konuları unutturacak gizemli Aile

Neler yaşandı?

Palu ailesinin onlardan uzak büyüyen oğulları Recep canlı yayına bağlandı. Canlı yayında kaçırılmadığını evden kendi isteğiyle kaçtığını ve alesi tarafından sürkli dövülerek odaya kapatılıp, kendilerine yemek verilmediğini söyledi. Polise ben gitmedim açlıktan yolda bayıldığım için polis beni aldı götürdü dedi. Eniştem Tuncer tarafından süreli darp ediliyordum ve kardeşim Melike'yide onlardan kaçımaya çalıştım ama başaramadım dedi.





Canlı yayına bağlanan izleyicinin anlattıkları herkesi şoke etti. İsa ve Tuncer'in ceza eci arkadaşı İsa'nın 3 harflileri kullanara insanları tehdit ettiğini ve isterse her şeyi yaptırabileceğini söyledi.

2010 yılında Tuncer ve İsa ile aynı ceza evınde kalan bir izleyici canlı yayına bağlandı. ''Ben İsa ve eniştesi Tuncerle koğuş arkadaşıydım ve İsa ceza evindeyken bizlere anlattı biz tüm koğuş olarak işin içinden çıkamadık'' dedi. İsa'nın yarı hoca olduğunu iddia ettiğini isterse ayetleri bile değiştireceğini bize söyledi ve eniştesi Tunce bu hacı hoca durumları yüzünden tüm koğuş tarafından dayak yedi dedi. İsa anlatılanları kabul etmedi.





Havva Tahnal'ın canlı yayında konuşmaları şüphe uyandırmaya devam ediyor. Bizzat kendisi polise giderek 2 kişinin katili olduğu iddia edip şikayet ettiği damadı Tuncer için bu sefer de 'o öyle bir adam değildi' diyerek savundu. Palu ailesinin mafyaları yüzünden onların zoruyla şikayet ettim kendi isteğimle etmedim diye Havval Palu'yu Müge anlı hayretler içinde dinledi. Havva Hanım'ın babası da canlı yayına çıkarak kızının evin tapusunı damadına vermesine isyan etti. Canlı yayına bağlanan bir izleyici de (Palu ailesinin akrabası) Harun Palu'nun nerede olduğundan haberimiz yok sizin Palu ailesinin ona da bir şey yaptıklarından şüphe ediyoruz dedi. Harun beyin amcası olduğunu iddia eden izleyici ' Biz 17 yıldır görüşemiyoruz, tanıdıklardan Melike'nin öldürüldüğünü duyduk. dedi.

Melek Tahnal'ın annesi Havva Tahnal kendisi de dahil olmak üzere babasından kalan mirası 5 kardeşiyle birlikte avukat eşliğinde paylaşıyor. Ancak bir süre sonra kendi üzerlerine olan evi damatları (katil zanlısı) Tuncer'in üstüne yapıyorlar. 

Yıllardır kayıp olan Melek Tahnal ve eski eşinin ailesi hakkında iddialar günden günden artmaya devam ediyor. Melek Tahnal'ın eski eşinin ailesinin organ mafyası olduğu, uyuşturucu satıcılığı yaptığı ve fuhuşa teşvik ettirdiklerine dair birçok iddia anlatıldı. Kayboldan bir kaç gün önce kendisine kalan maaşı annesinin çekebilmesi için notere vekalet veren Melek nerede? Melek gerçekten öldürüldü mü? Melek hanımın ailesi neler saklıyor? Canlı yayın da neler yaşandı?

Canlı yayın esnasında telefonla programa bağlanan görgü tanığının anlattıkları kan donduran cinsten...

Görgü tanığı Tütün Çiftliğinde kaybolan Meryem'i ailesinin önünde ağaca bağlı bir vaziyette gördüğünü dile getirdi.  Görgü tanığı ailenin eniştesi Tuncay'a gidip kızın neden bağlı olduğunu sorduğunda kızın cezalı olduğu yanıtını almış. Akşam saatlerinde Tuncay Bey görgü tanığına giderek kazma, kürek ve balta istemiş bana lazım diye. İstediklerini veren görgü tanığının ifadelerine göre Tuncay baltayı, kazmayı 1 gün sonra tertemiz yıkanmış bir şekilde geri vermiş. Görgü tanığı bu olan olaylardan tüm ailenin haberdar olduğunu ve yalan söylediklerini de dile getirdi. İşte detaylar...

Müge Anlı'ya çıkan gelmiş geçmiş en tuhaf aile Palu Ailesi'ne sosyal medyadan gelen ilginç tepkiler





Palu ailesi Havva hanım ve oğulları İsa ile Mehmet, hem kızlarını hemde torunlarını aramak için Müge anlı ile Tatlı Sert programına katıldılar. Önce kızları 1976 doğumlu olan Meryem Tahnal bundan tam 10 yıl önce 2008'te kayboldu. Meryem hanımın erkek kardeşi kocası Ahmet Tahnal'ın ailesinden şüpheleniyor. Bu olaylar devam ederken kayıp Meryem Tahnal bulunmadan önce 6 yaşlarında olan kızları Melike'de esrarengiz bir şekilde ortadan kayboluyor. 10 yıldır ne Melike'den nede annesi Meryem hanımdan haber alınamıyor. 

Yıllar önce evlenerek Kocaeli'nden İstanbul'a giden Meryem Tahnal bir süre sonra geri ailesinin yanına dönerek kocası Ahmet Tahnal'ın kendisine Fuhuş yaptırdığını iddia ediyor. Ahmet Tahnal bir süre sonra eşini almak için Kocaeli'ne gidiyor ancak kayınpederi Harun bey tarafından av tüfeği ile  vurularak öldürülüyor.Daha sonra  damadını öldüren Harun Bey ceza evine giriyor.

İddialara göre Meryem Tahnal kocası öldükten sonra kocasının ailesi ile birlik olup kendi kız kardeşlerine uyuşturucu vermiş ve onları fuhuş yapmaya zorlamış. Mafya ile iş birliği yapmış ve kocası tarafından yapılan bütün illegal şeyleri kardeşlerine itiraf edip savcılığa suç duyurusunda bulunmuş. Suç duyurusundan sonra öldürülen kocanın akrabaları aile tehdit etmeye başlamış.Bunun üzerine aile yaklaşık 10 kişi bir otomobilin içinde 3 ay yaşamak zorunda kalmışlar. En son Tütn sahili çiftliğinde arabada yaşarken tuvalet ihtiyacı için arabadan çıkan Meryem'den bir daha haber alınamıyor. 

Anne Meryem kaybolduktan sonra bir süre anneannesi torunu Melikeye bakıyor. Ancak 2009 yılında küçük Melike'de bir anda ortadan kayboluyor. soranlara aile Melike'yi Tahnal ailesinin aldığını söylüyor. 2011 yılında dede Harun Palu cezaevinden çıkıyor ve cinayet büroya herkesi şoke eden ifadeler veriyor. Harun beyin ifadesine göre Meryem'i diğer damadı Tuncer öldürmüş. Aynı şekilde torunum Melikeyi'de Tuncer öldürmüş. Daha sonra ailenin ifadesine göre küçük Melike'ye için şeytan girdi iddiası ile ispirto ve sirke içirip, kefenleyip gömmüşler. Harun beyin eşi ve çocukları verdikleri ifadelerde Harun beyi destekliyor ancak bir tek evin büyük oğlu İsa bunları kabul etmiyor. Ablası ve yiğeninin yaşadığını düşünen İsa son çareyi Müge Anlı'ya çıkmakta buluyor. Peki Melike hanım kızına ne oldu? İşte detaylar...

Ne olmuştu?

10 yıl önce öldürülen kocasının akrabaları tarafından tehdit edilen ve 2008'den beri haber alınamayan Meryem Tahnal ve kızı Melike Tanhal yapılan aramalar sonucunda bulunamamışlardı.

 

Anne ile kızının öldürülerek cesetlerinin gömüldüğü iddia edilen sahilde özel eğitimli köpeklerle arama yapılmıştı.

Alınan bilgiye göre, Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne başvuran Harun ve Havva Palu çifti, oğulları İsa ve Fatih'in 2008 yılından bu yana haber alamadıkları kızları Meryem Tahnal ve torunları Melike Tahnal'ı öldürdüğü ve Tütünçiftlik sahiline gömdüğü ihbarında bulunmuştu. 



Bunun üzerine gözaltına alınan İsa ve Fatih Palu, emniyette ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılmıştı. 


Yorumlar