Anasayfa /  Medya

Karısı ağabeyi ile kaçan Talip Çakır'ın DNA sonucu canlı yayında açıklandı! Talip Çakır oğlunun babası mı amcası mı?

ATV ekranlarının sevilen programı Esra Erol'da, geçtiğimiz günler de çok sarsıcı olaylar yaşanmıştı. Canlı yayına çıkan Talip Çakır, karısının öz ağabeyi ile kaçtığını söylemişti. Canlı yayına bağlanan genç kadın iddiaları kabul etmişti. Ancak Çakır'ın aklın bir soru vardı ''Oğlumun babası mıyım yoksa amcası mıyım?''. Olayı kesinleştirmek DNA testi yaptırıldı ve sonuç canlı yayında açıklandı. İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 12 Aralık 2018 18:39

Esra Erol'da geçen hafta ekrana gelen Talip Çakır ve eşi Fatma Çakır'ın hikayesi herkesi şoke etmişti. Talip'in karısı onun öz ağabeyi ile kaçmıştı ve Talip'in üzerine olan iki çocuktan biri de onun çıkmıştı.

Talip şimdi 7 yaşındaki büyük oğlunun gerçekten kendisinden olup olmadığını öğrenmek istiyor. Talip 'çocuğun babası mı yoksa amcası mı' bugün DNA sonuçları ile ortaya çıktı.

EŞİ ABİSİYLE KAÇTI

Talip Çakır eşi Fatma Çakır abisiyle kaçınca 7 yaşındaki oğlunun da kendisinden olmayabileceğini düşünerek DNA testi istedi.

DNA SONUÇLARI

Esra Erol cuma günü hem çocuktan hem de Talip Çakır'dan DNA testi için örnek aldırdı. Bugün DNA sonuçları açıklanınca Talip, çocuğun babası mı yoksa amcası mı olduğunu öğrenmiş oldu.

2 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN BABASI KİM?

Yapılan DNA testi sonuçlarına göre Talip Çakır 2 yaşındaki küçük oğlu Umut Çakır'ın babası çıkmadı. Umut'un babası Talip'in ağabeyi Mustafa Çakır çıktı. Talip oğlu olarak üzerine kayıtlı olan Umut'un amcası çıktı.

7 YAŞINDAKİ FİKRET'İN BABASI MI?

DNA testi sonuçlarına göre Talip Çakır'ın büyük oğlu Fikret onun oğlu çıktı. Talip Çakır bu sonucu duyunca çok sevindi.

NE OLMUŞTU?

Mermerci olan Talip Çakır, 2008 yılında Fatma Çakır ile evlendi. Babası evliliği karşı çıktı ancak Talip 'seviyorum' deyince davullu zurnalı düğün yaptı. Talip ile eşinin 2011 yılında oğulları Fikret dünyaya geldi. 3 yıl sonra ise Talip hayatının şokunu yaşadı. Karısı Fatma Çakır, evli 2 çocuk babası olan öz ağabeyi Mustafa Çakır ile birlikte kaçtı.

Geçen hafta Atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol'un programına bağlanan Fatma Çakır, cuma günü de canlı yayına çıktı. DNA testi için oğluyla birlikte Esra Erol'da programına katılan Fatma Çakır, stüdyoda yüzünü göstermek istemedi. Bunun üzerine Esra Erol onu yan stüdyoda oturtup yayına sırtı dönük olarak çıkardı.

Ne olduysa Esra Erol, Fatma Çakır'ın yanına gidince oldu. Yan stüdyoya geçen Esra Erol, Fatma Çakır ile orada bir süre konuştu. Fatma'dan oğluyla Talip'in görüşmesini izin vermesini istedi. Fatma da 'oğlum isterse olur' dedi.

Çocuk başka bir odaya alınmıştı ve Talip oraya gidebilmek için Fatma'nın bulunduğu yerden geçmek durumunda kalacaktı. Esra Erol araya bir perde çekilmesini istedi. İşte o sırada reji Esra Erol'un arka planında yer alan Fatma'yı fark etmeyip yayına görüntüsünü verdi.

FATMA ÇAKIR'IN KÜFÜRLÜ KONUŞMALARI SANSÜRLENDİ

Eşinin evli ve 2 çocuklu ağabeyi ile kaçan Fatma Çakır, yayında sürekli küfürlü ve argo konuşunca Esra Erol sansür uyguladı. Sesleri kestiren Esra Erol, "Çok küfürlü konuşuyorsunuz. Olan biteni anlatmıyorsunuz. Cümlelerinizde çok argo sözcükler var. Bu yüzden seni uyarmak durumunda kalıyorum." dedi.

FATMA ÇAKIR'IN ANLATTIKLARI:

 Kocasını bırakıp onun ağabeyi ile kaçan Fatma Çakır, 'şiddet' gördüğü iddiasının arkasına gizlendi ve Talip'i suçladı;

Buraya gelip şov yapmasına gerek yoktu. Bugüne oğlunu kadar seviyordu şimdi niye şüpheleniyormuş. Nasıl bilmiyorsun sen kendinden olup olmadığını. Bu çocuğun okul hayatını bitirdiğinin farkında mısın? Tamam bunları yapan benim. Bu duruma iten bunlara yaşatan kim?

-Sen bana hiçbir zaman demedin bu çocuk benden mi başkasından mı dedin. Umut için çıkıp Fikret'i söyledin. Ben ne şartlarda yaşıyordum o çocuğun hangi şartlarda olduğunu kendisi biliyor. Bana hiçbir zaman güvenmedi ki o...

-Seven insan eşine sürekli darp yapmaz. Beni evden kovalayan kim. Annemin kapısına kadar kovalayan orada şiddet uygulayan kim?Ben yemin ediyorum çöpten tava alıp yıkayıp yemek yaptım. Kimse bana destek olmadı. Ben kaçtım diye aileme gidip derdimi yanmadım. Ben gidip derdimi anlatmadım. Bunun suçlusu ben miyim?


Yorumlar