Anasayfa /  Medya

İşe gidiyorum diyerek evden çıkan 6 aydır haber alınamayan ve Gamze nerede? iki çocuk annesi Gamze Yılmaz'ın başına ne geldi?

6 ay önce evden işe gidiyorum diye ayrılan 2 çocuk annesi Gamze Yılmaz'dan haber alınamıyor. Boşandıktan sonra Metin Altınel adında birisiyle görüşmeye başlayan ve evlenmek isteyen Gamze'nin başına bir olay mı geldi?

Abone ol
Abone ol 26 Aralık 2018 19:41

53 yaşında ki Ayşe hanım, boşandıktan sonra iki çocuğuyla beraber yanına yerleşen ancak daha sonra çocuklarını annesine bırakıp giden Gamze Yılmaz'ı arıyor. 2 torununun geleceği ve kızının akıbeti için Esra Erol'da programına katılan Ayşe hanım 6 aydır göremediği kızına seslenmek istiyor.

Ayşe teyze biri 7, diğeri 9 yaşında olan 2 torunuyla birlikte Marmaris'te yaşıyor. Çocukların velayetinin kızı Gamze'de olduğunu ve bu yüzden çocukları okula kaydetiremediğini dile getiren Ayşe teyze ' Çok aradım bulamadım, 6 aydır da geri dönmedi. Büyük torunum annesinin çorabı ve tarağıyla birlikte uyuyor. Geceler annem nerde diye sürekli ağlıyor.'' dedi.

Eşinden boşandıktan sonra annesi Ayşe hanımın yanına taşınan Gamze Yılmaz 1 sene annesiyle birlikte yaşamaya devam etti. Aylar sonra çalışmak isteyerek Marmaris'te bir otelde işe başlayan genç kadın annesine biriyle tanıştığını ve evlenmek istediğini söyledi. Annesi bu durumu olumlu karşılayarak damat adayıyla görüşmek, tanışmak istediğini söyledi. Ancak anne Ayşe hanımla tanışmak istemeyen Metin Altuner bir süre sonra Ayşe hanımı arayarak 'Ben Gamze ile evleneceğim. Siz yıllarca Gamze'ye sahip çıkmadığınız için onu size göstermyeceğim'' dedi. Daha sonra işe çalışmaya gidiyorum diyerek evden çıkan Gamze Yılmaz bir dada geri dönmedi. Acılı anne kızını bulmak istiyor. İşte detaylar...


Yorumlar