Anasayfa /  Medya

Gökhan Taşkın Flash TV’den Ayrıldı Mı? Gökhan Taşkın Neden Yok? Gökhan Taşkın Kimdir?

Flash TV ekranlarında uzun yıllardır yaptığı haber programı ile izleyicilerin hafızasında yer kazıyan Gökhan Taşkın, talihsiz bir olaydan dolayı bir süre Flash TV ekranlarında yer almayacak..!

Abone ol
Abone ol 12 Temmuz 2017 00:47

Flash TV’de uzun süredir sunduğu haber programı ”Gece Hattı” ile izleyicilere kendisini tanıtmayı başaran sunucu Gökhan Taşkın, şimdilik kısa süreliğine Flash TV ekranlarında veda ediyor.

Edinilen bilgilere göre eğlenmek için çıktığı bir arkadaşını silahla yaralama sonucunda, kanal yönetimi tarafından zorunlu izne çıkarılan sunucu Gökhan Taşkın, bir süre Flash TV ekranlarında yer almayacak. Onun yerine ise yine aynı kanalda görev alan sunucu Mustafa Yenigün devam edecek. Şimdilik net bir bilgi bulunmasa da, Gökhan Taşkın’ın kanala kesin dönüşünü yine Flast TV yönetimi karar verecek. Detaylı bilgiler geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Gökhan Taşkın Kimdir?

Ünlü sunucusu 1 Ocak 1985 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Çok genç yaşlardan bu yana sunuculuk yapan Taşkın, kendisine özel üslubu ve tarafsızlığı ile sunduğu haberlerin sonucunda izleyicilerin hafızasına kazınmayı başarmıştır. Gazetecilik ve habercilik mesleğine küçük yaşlarda başlamasının sebeplerinden birisi de babasının gazeteci olmasıydı. Henüz 5-6 yaşlarındayken babasının işe gelip gitmesinden dolayı bu işe merak saran Taşkın, Flash TV ekranlarında ”Gece Hattı” isimli haber programının da sunuculuğunu yaptı.


Yorumlar