Anasayfa /  Medya

Fulya Özdemir'i feci şekilde katleden canin ifadesi ortaya çıktı! ÖZdemir'in babasi "Bu karar beni bir kez daha öldürdü." dedi.

Antalya Kaş'ta canice katledilen 29 yaşındaki Fulya Özdemir'in katili Atilla Makta'nın cezası belli oldu. Müge Anlı'da aranan ve battaniyeye sarılmış bir şekilde ölü bulunan genç kadının babası İsviçre'den gelip programa katılarak kızının aranmasını istemiş ancak öldü haberi gelince herkesle birlikte yasa boğulmuştu. İşte o caninin cezası belli oldu. Özdemir'in katiline verilen ceza infiale yol açtı. Müge Anlı canlı yayında katilin vermiş olduğu ifadeyi okudu ve kararın yeniden görüşülmesini talep etti. Baba Özdemir ise canlı yayına katılarak kızının öldüren katilin aldığı cezayla hüsrana uğradı. Özdemir'in babası "Bu karar beni bir kez daha öldürdü." dedi.

Abone ol
Abone ol 28 Aralık 2018 15:31

Müge anlı Fulya Özdemir'i öldüren ve onu battaniyeye sararak otelin kenarına bırakan katil Atilla Makta'nın verdiği ifadeyi canlı yayında okudu. Verilen ifadeye inanmadığını, katilin yalan söyledğini dile getiren Anlı, Fulya'nın babasına her zaman yanlarında olduklarını söyledi. Fulya ÖZdemir'in babası mahkeme kararından sonra canlı yayına katıldı. İşte detaylar...

Müge Anlı'da bugün Fulya Özdemir'i canice katleden Atilli Makta'nın ne kadar ceza aldığı açıklandı. Türkiye'yi yasa boğan cinayette şaşırtan karar çıktı.29 yaşındaki Fulya Özdemir'in babası Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayına katıldı. Acılı baba bu karara isyan etti. Peki Fulya Özdemir'in katili ne kadar ceza aldı?

29 yaşındaki canice öldürülen Fulya Özdemir'in katiline verilen ceza şoke etti.

Özdemir, 2 yıl önce Antalya Kaş'ta cezaevi firarisi Atilla Makta tarafından öldürüldü. Aynı zamanda Kırklareli'nde yakalanan Makta'nın yeni cinayetler planladığı ortaya çıkmıştı.

Canice öldürülen Fulya Özdemir'in katili Atilla Makta'nın aldığı ceza belli oldu. Özdemir'in katiline verilen ceza infiale yol açtı.

Fulya Özdemir'in katili Atilla Makta için savcı "kasten öldürme" suçundan müebbet hapisle cezalandırılmasını istedi.

Ancak heyet "haksız tahrik" altında işlendiğini belirterek Atilla Makta'nın cezasını 18 yıla indirdi. 

Bugün Müge Anlı ile Tatlı Sert programına Fulya Özdemir'in babası konuk oldu.

 

Acılı baba karara programda isyan etti. Özdemir'in babası "Bu karar beni bir kez daha öldürdü." dedi.

Fulya Özdemir'i öldüren Atilla Makta "Pişman değilim" dedi.


Etiketler Atilla Makta
Yorumlar