Anasayfa /  Medya

Filiz Karadavut cinayetinin şoke eden perde arkası! "İple bağlayıp sırtına alırken, boğulmuş!"

12 yıl önce eniştesi tarafından öldürülen lise öğrencisi Filiz Karadavut'un ablası geçtiğimiz günlerde Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılmıştı. Abla Çiğdem Çakırer ısrarla eşinin masum olduğunu ve kardeşi Filiz'i öldü iddia edilen tarihten sonra gördüğünü söylüyordu. Çiğdem Çakırer kocasının kız kardeşini öldürdüğünü yayın sonra öfkesine hakim olamayarak söylediği sözler ile itiraf etmiş oldu. Peki abla Çiğdem Çakırer neler söyledi? İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 23 Ocak 2019 13:47

Müge Anlı 23 Ocak canlı izle! Lise öğrencisi Filiz Karadavut'un cinayeti Müge Anlı ile Tatlı Sert yayınında konuşulan konular arasında bulunuyor. Abla Çiğdem Çakırer eşi Umut Çakırer'in kız kardeşini öldürdüğünü kabul etmiyordu. Ancak cuma günü Müge Anlı ile Tatlı Ser yayını sonrasında şoke eden bir itirafta bulundu.

Çiğdem Çakırer eşi Umut Çakırer'in kız kardeşini öldürmediğini ve kardeşi Filiz Karadavut'un yaşadığını iddia etti.Cuma günü canlı yayın sonrası stüdyoda konuşma sırasında abla Çakırer öfkesine hakim olamadı ve şok bir itirafta bulundu.Çiğdem Çakırer, kocası Umut Çakırer'in kardeşi Filiz Karadavut'u öldürdüğünü itiraf etti.Çiğdem Çakırer kocası için "Öldürdükten sonra da söyledi" diye konuştu.

AVUKAT KONUŞTU

Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınına Umut Çakırer'in Emniyet'teki sorgusundaki avukatı Muhammmet Alperen Özen telefon bağlantısı ile katıldı.

 Muhammmet Alperen Özen sorguda "Kesinlikle işkence iddiası söz konusu değil.İfadeleri çok rahat baskıdan uzak bir ortamda verdi." dedi.

Özen, Umut Çakırer'in cinayeti nasıl işlediğini anlattığını ve cinayeti kabul ettiğini açıkladı.

 "İple bağlayıp sırtına alacakmış, boğulmuş"

FİLİZ KARADAVUT OLAYI

Çiğdem Çakırer'in eşi Umut Çakırer baldızı Filiz Karadavut'u öldürmekten tutuklandı.Çiğdem Çakırer ise kız kardeşini eşinin öldürdüğünü inanmıyor. Eşi Umut Çakırer ise suçunu kabul ettiği programda yer aldı.Müge Anlı'ya katılan Çiğdem Çakırer; "Kardeşim Filiz ile telefonda son görüşen kişi eşim olduğu için tutuklandı" dedi.Çiğdem Çakırer'in ise inanılmaz bir iddiası var. Çakırer kız kardeşi Filiz Karadavut'un yaşadığına inanıyor.Filiz Karadavut'un annesi Durna Karadavut 12 yıl aradan sonra kızının damadı Umut Çakıer'in öldürdüğünü söyledi.Programa bağlanan Durna Karadavut,"Kızım Çiğdem konuşmamam için 12 yıl boyunca beni susturdu."diye konuştu.

YANLIŞ ANLAŞILDIĞINI SÖYLEDİ



Çiğdem Çakırer canlı yayında, "Eşim bana dediki, 'Kız kardeşinde gözüm olsaydı, çocuğumuz da yoktu, alırdım giderdim. Kim bana bir şey diyebilirdi ki?" dedi. Müge Anlı tam o sırada "Öldürdükten sonra söyledi ama" diye sorunca Çiğdem Çakırer ise, "Öldürdükten sonra da söyledi Müge abla" diyerek canlı yayında eşinin kız kardeşi Filiz Karadavut'u öldürdüğünü itiraf etti. Ertesi gün ise telefon ile yayına bağlanan Çiğdem Çakırer, Anlı'nın kafasını karıştırdığını ve yanlış anlaşıldığını söylerek eşinin Filiz'i öldürmediğini tekrar tekrar söyledi.

ANNE DURNA HANIM 12 YIL SONRA İFADE DEĞİŞTİRMİŞTİ



Durna Karadavut, Müge Anlı'nın programına yıllar önce katılmak istediğini ve kızı tarafından engellendiğini söyledi. Eşinin ısrarlı suçsuz olduğunu savunan Çiğdem Hanım'a Müge Anlı savcılıkta yer alan tanık ifadelerini paylaştı. Çiğdem Çakırer, anne Durna Hanım verdiği ifadeyi yıllar önce savcılığa sunsaydı bugün hayatının farklı yönde şekillendirebileceğini söyledi. Müge Anlı canlı yayınına bağlanan Çiğdem Hanım'ın kardeşi Murat Karadavut, annesinin kardeşinin kaybolmasından önce de damadı Umut Çakırer'den şüphelendiğini söyledi. Ayrıca emniyetin olayla ilgili yaptığı çalışmaların eniştesi Umut Çakırer'i işaret ettiğini gösterdi.


Yorumlar