Anasayfa /  Medya

Esra Erol'da şoke eden gelişme! Gülcan Gürleyik olayının sır perdesi aralandı!

Esra Erol'un programında Gülcan Gürleyik gelişmesi günün olayı oldu.Eşi Mesut Gürleyik'i terk edip evden kaçan Gülcan'ın, Cemil Arslan'la da uzun süredir birlikte olduğu öğrenildi. 3 aylık çocuğunun kimden olduğu merak edilirken son gelen ihbarla bir başka isim daha ortaya çıktı.

Abone ol
Abone ol 19 Aralık 2018 19:00


ATV'de ekrana gelen Esra Erol'da programında önceki gün kan donduran bir olay gündeme geldi. Programa katılan Mesut Gürleyik isimli vatandaş, bir buçuk yıllık eşi Gülcan Gürleyik'in aslında başka bir adamla birlikte olduğunu ve bu yüzden eşinin evi terk ettiğini söyledi. Akıllara durgunluk veren olay şöyle yaşandı; 

Üç hafta önce evi terk eden karısı Gülcan Gürleyik'i takip eden Mesut Gürleyik, bir apartmana girdi ve ikinci katta eşinin ayakkabılarını buldu. Kapıyı çaldığında, kapıyı açan kişiden, eşini çağırmasını istedi. Ve o an hayatının şokunu yaşadı.

ÇOCUK KİMDEN?

Kapıyı açan kişi, Gülcan Gürleyik'in oğlunun eşi olduğunu ve bir torunu olduğunu söyledi. Eşini çağıran Mesut Gürleyik, çocuğunun kimden olduğunu kendisine sordu. Karısı, birlikte yaşadığı sevgilisi Cemil Arslan'dan olduğunu söylediğinde Mesut Gürleyik yıkıldı.

Esra Erol'da programında Mesut Gürleyik, 3 aylık çocuğunu görmek istediğini ama kendisinden mi yoksa eşinin sevgilisinden mi olduğunu bilmediğini söyleyerek gözyaşlarına boğuldu.

'DNA TESTİ YAPILABİLİR'

Programa telefonla yayına bağlanan Gülcan Gürleyik, "Benim bir ailem var Cemil Arslan, fotosunu kaldırın. Kendisi rahatsız oluyor. Ben onunla evliyim. Kimse burada beni zorla tutmuyor. Çocuğum Cemil Arslan'dan, DNA desti yapılabilir" dedi.

Öte yandan yayına bağlanan Gülcan Gürleyik'in annesi damadının yanında olduğunu ve başını önüne eğmemesi gerektiğini söyledi ve "Sen benim evladımsın, başı eğilecek biri varsa o da kızımdır" şeklinde konuştu.

MEĞER O SIRADA DAVUT'LA DA BİRLİKTEYMİŞ:

Gelen birçok ihbar olduğunu ifade eden Esra Erol, "Gülcan Gürleyik, Mesut Gürleyik ile evlenene kadar Davut isimli biriyle beraberdi. Aynı zamanda hayatında şu anki sevgilisi Cemil Arslan da vardı." diyerek canlı yayında fotoğrafları paylaştı.


Etiketler Gülcan Gürleyik
Yorumlar