Anasayfa /  Medya

Esra Erol'da ŞOK ! Babaları annelerine tecavüz ettiği ortaya çıktı!

ATV'de yayınlanan ve Esra Erol'un sunduğu programda bugün Berkay ve Gökhan babalarıyla bir araya gelecek mi herkes tarafından merak ediliyor. Esra Erol'un en merak edilen konuları arasında yer alan Berkay ve Gökhan kardeşler, 34 yıl sonra babalarıyla ilk kez canlı yayında karşı karşıya gelecekler. Çocuk yaşta evlatlık verilen Berkay ve Gökhan kardeşler ne yapacak son durum ne olacak?

Abone ol
Abone ol 10 Ekim 2017 13:58

Öncelikle gelin Berkay ve Gökhan'ın hikayelerine bakalım. 34 yıl önce Mersin'de dünyaya gelen ikizler aynı mahallede iki komşuya evlatlık olarak veriliyor. 18 yaşına kadar arkadaş olarak büyüyen Berkay ve Gökhan bu yaştan sonra kardeş olduklarını öğreniyorlar.

Gökhan 16 yaşında babasını bulmak için araştırmaya başlıyor. Babaları Veli Geçkalmış çocuklarını kabul etmiyor. Dün yapılan DNA testi sonucunda ise çocukların babasının Veli Geçkalmış olduğunu kanıtladı. Peki bu ikiz kardeş neden bırakılmıştı?

BABALARI ANNELERİNE TECAVÜZ ETMİŞ!

Gökhan ve Berkay kardeşlerin deyim yerindeyse çilesi daha dünyaya gelmeden önce başladı. Mersin'de akli dengesi yerinde olmayan ve ikizlerin annesine tecavüz eden Veli Geçkalmış, aslında tecavüz olayının çocukları.

Veli Geçkalmış, tecavüz olayı sonrası hapishaneye girdi. İkiz kardeş Gökhan ve Berkay'ın ne olacağı merak edilirken mahallede iki komşuya evlatlık olarak veriliyor ve farklı ailelerde beraber büyümeye başlıyorlar.

BABALARI BUGÜN CANLI YAYINA GELECEK Mİ?

Dün DNA testi yapılan sonuçlara göre Gökhan ve Berkay'ın Veli Geçkalmış'ın çocukları olduğu kesinleşti. Berkay ne malda ne mülkte gözü olduğunu her zaman vurguluyor.


Yorumlar