Anasayfa /  Medya

Erol Mütercimler'in ifadeye çağrılma nedeni ortaya çıktı! CİMER'e yapılan şikayete...!

Erol Mütercimler, bir vatandaşın CİMER'e 'Hep AKP'yi eleştiriyor CHP'yi hiç eleştirmiyor' şikayeti üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne ifadeye çağrıldı.

Abone ol
Abone ol 29 Mayıs 2019 01:05

Erol Mütercimler'in ifadeye çağrılma nedeni ortaya çıktı! CİMER'e yapılan şikayete...!

Erol Mütercimler bir vatandaşın CİMER'e şikayeti üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kamu Güvenliği Bürosu’na ifadeye çağrıldı.

Televizyon programlarında CHP'yi eleştirmediği için şikayet edilen Mütercimler, Emniyet'e ifade verirken yaşanan durum ise şaşkınlıkla karşılandı.

Televizyon programlarındaki düşünce ve fikirlerinden ötürü ifadeye çağrılan Mütercimler, savcıların bu türden şikayetleri ciddiye almasını ise sert şekilde eleştirdi.

Konuya ilişkin açıklama yapan Barış Yarkadaş ise kamuoyunu bilgilendirdi. 

Sosyal medya hesabı twitterden konuya dair detayları paylaşan Barış Yarkadaş, şu açıklamayı yaptı:

"Siyaset Bilimci - Stratejist Erol Mütercimler, CİMER'e yapılan bir şikayet yüzünden İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Kamu Güvenliği Bürosu'nda ifade verdi. Mütercimler'in bir TV konuşmasını şikayet eden "vatandaş" bakın neyi kendine dert etmiş: 'TV'de konuşan Mütercimler, CHP'yi hiç eleştirmiyor. Her konuşmasında AK PARTİ'yi eleştiriyor. AK PARTİ'ye proje partisi diyor. Bu sözler sayın cumhurbaşkanımıza hakarettir. Şikayet ediyorum' Mütercimler, bu şikayet yüzünden yaklaşık bir saat boyunca ifade verdi."

 


Yorumlar