Anasayfa /  Medya

Eniştesi tarafından öldürülen Filiz Karadavut'u en son gören kişi neler anlattı? Çiğdem Çakırer kız kardeşiyle ilgili ne saklıyor?

12 yıl önce eşi tarafından öldürülen kardeşine canlı yayında seslenmişti. Çiğdem Çakırer'in eşi Umut Çakır'er Çiğdem'in kardeşi Filiz Karadavut'u öldürmek suçuyla tutuklanmıştı. Çiğdem Çakırer'de eşinin suçsuz olduğunu ve kız kardeşinin yaşadığını söyledi. Bugün canlı yayına Filiz'i en son gören kişi bağlandı. İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 18 Ocak 2019 16:20

Kayseri’de 2006 yılında kaybolan Filiz Karadavut ile ilgili olarak 12 yıl sonra ablasının kocası Umut Çakırer tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Müge Anlı’ya konuk olan katil zanlısının eşi Çiğdem Çakırer ise anlattıklarıyla izleyenleri hayrete düşürdü.

Umut Çakırer’in cinayeti itiraf etmesine rağmen eşi Çiğdem Çakırer; “Kocam, kardeşimi öldürmedi. Filiz yaşıyor. Filiz’e sesleniyorum. Çıksın ortaya, yuvamı dağıtmasın” dedi.

Bugün Filiz Karadavut'u gören son kişi canlı yayına bağlandı. Filiz'i en son gören kişi olan Ahmet Karadavut, 'Çiğdem yalan söylüyor' dedi. Filiz'in kaybolmadan önce ünlü bir iş adamıyla 1 gece birlikte olduğunu ve daha sonra kızın çok kötü bir şekilde onların yanına götürüldüğünü ve daha sonra Filiz'in abisinin Filizi'i dışarıda arkadaşı ile görüp eve götürük dövdüğünü anlattı. Daha sonra kendisinden telefon isteyerek eniştesi ile konuştuğunu ve eniştesinin geldiğini ve onunla konuşup geri geleceğini söyledi. 

Ahmet Karadavut'' Filiz'in evden çıkmasının ardından bende arkasından gittim ama 500 600 metre önden onun bir arabaya binip eve gittiğini gördüm. Hemen ardından eve geri gelerek amcamı aradım ve olayını anlatıp gelmelerini istedim ama 3 hafta sonra geldiler'' dedi. 

İşte detaylar...




Yorumlar