Anasayfa /  Medya

Çocuk gelinin canlı yayında anlattıkları şoke etti: Annem öldükten sonra babam resmen bizi sattı!

Esra Erol'da programına katılarak küçük yaşta babası tarafından zorla okuldan alınıp, istemediği bir evlilik yaptırılan Ebra Demirbaş'ın anlattıkları yürekleri dağladı. Kendi başına gelenlerin kardeşlerinin de başına gelmemesi için programa katılan ve devletten yardım isteyen Demirbaş, sesini ilgili makamlara duyurdu. Genç kadının programda anlattıkları ihbar kabul edildi. İşte detaylar..

Abone ol
Abone ol 13 Şubat 2019 21:29

"2 AY TANIMADIĞIM BİRİNİN EVİNDE KALDIM'': Hangisini beğeniyorsan, beğen al götür dedi. 2 ay tanımadığım birinin evinde kaldım, beni başka yerlere götürecekti. Kendimi zor kurtardım.

Sonra zaten sahip çıkmadı! Babam beni çalıştırdı kendi çalışmadı. Bize hiç babalık yapmadı. Ben ise kardeşlerime anne olmaya çalıştım" dedi.

Ebra Demirbaş'ın kız kardeşi Damla da canlı yayında, babasının kendisini bir daire ve 100 bin TL para karşılığında defalarca istemediğini söylemesine rağmen evlendirmek istediğini iddia etti.

DEVLETİN KARDEŞLERİME SAHİP ÇIKMASINI İSTİYORUM": Ebra Demirbaş tek isteğinin kardeşlerinin okuması ve meslek sahibi olmaları için her yolu denediğini ifade ederek "Babamın karşısına geçip sen bize bu hayatı yaşattın ama biz senin karşına çıktık. Devletin kardeşlerime sahip çıkmasını istiyorum" dedi.

SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜ İHBAR KABUL ETTİ Canlı yayını ihbar kabul eden İstanbul Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Esra Erol iletişim kurarak gerekli tedbirlerin alınacağını açıkladı. Küçük kardeşler; İstanbul Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne bağlı ekiplere canlı yayında teslim edildi.


Yorumlar