Anasayfa /  Medya

Cansu Taşkın'ın zayıflatma dansı nefes kesti!

Sosyal medyadaki cesur pozlarıyla ilgi odağı haline gelen Cansu Taşkın, Kanal D ekranlarında yayınlanan Renkli Sayfalar programında yaptığı zayıflatma dansı, sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu

Abone ol
Abone ol 30 Ocak 2017 19:36

İnce beli ve paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren model ve oyuncu Cansu Taşkın'ın canlı yayında yaptığı dans büyük ilgi gördü.

Fiziğiyle adından söz ettiren ve son zamanlarda sosyal medyada adını sıklıkla duyduğumuz Cansu Taşkın 1.84 boyunda ve 23 yaşında. Sunuculuk yapan ve defilelere de çıkan Taşkın, 'Fatmagül'ün Suçu Ne' dizisinde oynadı.

Cansu Taşkın içki içmiyor, sigara kullanmıyor ve vücudunda hiç estetik yok.





CANSU TAŞKIN KİMDİR?

1992 yılı İstanbul doğumlu olan Cansu Taşkın, lise mezunudur. Daha 16 yaşında  İzmir Fuarı'nda podyuma çıkan Taşkın, modelliğe başladı. Bir sene sonra katıldığı dünya modellik yarışmasında dördüncü seçilen Taşkın, pek çok modacıyla birlikte çalıştı. Ülkemizde birçok defilede yer alan Taşkın, 2012'de "Idol Of Models" yarışmasında ikinciliği elde etti.



 

Mankenlikten sonra oyunculuk yapmaya da başlayan Taşkın, 2010'da “Fatmagül'ün Suçu Ne?” yer alan güzel oyuncu, 2013'te "Qüfür” adlı sinema filminde başrol oyuncusu olarak görev aldı. Mehmet Ali Erbil’in sunduğu Çarkıfelek yarışmasına da katılan Taşkın, 2015 sonlarında "Cennet Yolu” adlı dizide rol aldı. 2015 yılının Ekim ayında ise 'Miss Model Of The World' yarışmasında Türkiye’yi temsil etti.

Kaynak: Milliyet-GazeteVatan











Yorumlar