Anasayfa /  Medya

Canlı yayına gelen Arife Kaya Doğan'ın gerçek annesi mi? Arife Kaya neden oğlunu gazete ilanı ile sattı?

18 yıl önce gazete ilanıyla satılan Doğan, annesini bulmak için Esra Erol'a çıktı. Bugün Arife Kaya adında bir kadın canlı yayına çıkarak 'Doğan benim oğlum' dedi. Arife Kaya Kim? Sırtını kameralara dönen, yüzünü göstermeyen Arife Kaya, Doğan'ın gerçek annesi mi? İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 06 Aralık 2018 18:56

Doğan'ın annesi Arife Kaya'mı? Yüzünü göstermek istemeyen kadın Doğan'ın gerçek annesi mi?

Esra Erol'da programında ilginç bir olay daha karşımıza çıktı. Tam 18 yıl önce bir aile çocuğunu gazete ilanıyla sattı. Yıllar sonra gerçekleri öğrenen genç çocuk Esra Erol'da'ya başvurdu. 18 yaşındaki Doğan Öztürk, öz ailesini arıyor. ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da genç Doğan'ın öz ailesinin peşine düştü.

Esra Erol'da programına katılan 18 yaşındaki Doğan Öztürk, öz ailesi tarafından gazete ilanıyla satıldığını açıkladı. Öz ailesini Esra Erol'da da arayan genç doğan, "Gerçekleri öğrenince çok üzüldüm" dedi..

GERÇEKLERİ NASIL ÖĞRENDİ?

Esra Erol'a konuşan Doğan Öztürk, "Bana alıştıra alıştıra söylediler. Yavaş yavaş anlattılar. 'Biz seni evlatlık aldık' dediler" dedi.

Esra Erol'da'ya katılan Doğan Öztürk, "Bana bakıp büyüten babam gazeteyi getirdi ve ne yapacağımı şaşırdım. Aşırı büyük bir tepki vermedim çünkü beni onlar büyüttü" şeklinde konuştu..

Canlı yayında stüdyoya alınan Arife Kaya, Doğan'ın kendi oğlu olduğunu iddia ediyor. Arife Kaya Doğan'ın gerçek annesi mi? 

İşte detaylar...


Yorumlar