Anasayfa /  Medya

Caner, Berke’nin iddialarına Esra Erol’da cevap verdi.

Magazin dünyası günlerdir Caner-Berke çiftini konuşuyor. Esra Erol’da programında Caner Toygar ile evlenen ve bir televizyon programında bazı iddialarda bulunan Berke’nin söyledikleri herkesi şoke etti.

Abone ol
Abone ol 30 Ocak 2018 23:31

İddialara Esra Erol'da cevap veren Caner "Aylar önce Berke'ye boşanalım diye çağrı yaptım. Bana hakaretler eden kendisi, ama bir türlü boşanmıyor ve hala soyadımı taşıyor. Çünkü para istiyor"

Berke'ye şiddet uyguladığım kocaman bir yalandır. Ailecek bana kumpas kurdular.

"Sadece 1 kere tartıştık, loptopu parçalıyordu, kolundan tutup sakin ol diyerek ittim. Onun dışında söylediği her şey yalan. Madem her gün dayak yiyordu, o zaman neden böyle bir adamdan çocuk yapmayı düşündü"

Esra Erol "Ben Caner'i boşanma sürecinin başında uyardım. Boşanacaksanız sakince, medeni şekilde, nasıl evlendiyseniz öyle bitireceksiniz. Tek bir hatanı duymayacağım. Hata yaparsan karşıma çıkma! Hayatına bir Esra Erol daha dokunmaz. Berke'ye zarar vermeyeceksin, incitecek tek bir söz söylemeyeceksin diye uyardım" dedi.

Son olarak, evi üstüne yaparsam benimle barışacağını söyledi diyen Caner, Berke'nin tüm iddialarını yalanlayarak, ispat edebileceğini ifade etti.


Yorumlar