Anasayfa /  Medya

Bizim Hikaye son bölümde Cemil öldü mü? Gözler yeni bölüm fragmanında

Perşembe dizisi Bizim Hikaye dün akşam olaylı bir bölümle izleyici karşısına çıktı. Şükran’ın yasının sürdüğü Bizim Hikaye son bölüm finalinde Cemal’in kalbi durdu, değerli altınların peşine düşen Ömer ise Filiz’i silah doğrulttu. Şimdi ise gözler yeni bölümde! Peki Bizim Hikaye 35. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Abone ol
Abone ol 26 Mayıs 2018 02:57

Hazal Kaya ile Burak Deniz'in başrollerini paylaştığı Bizim Hikaye’nin 24 Mayıs tarihli bölümünde olayların ardı arkası kesilmedi. Şükran’ın ani ölümü ardından perişan olan Filiz, ikinci bir şok yaşadı. Şükran’ın eşyaları arasından çıkan elmasları polisleri vermeye hazırlanan Filiz, Ömer’in itirafıyla sarsıldı. Öte yandan bir çatışmanın ortasında kalan Cemal ise kurşunların hedefi oldu. Cemal’in hayatı ise Barış’ın elleri arasındaydı. Peki Cemal ölecek mi? Ömer, Filiz’i vuracak mı? Bu soru işaretlerine yanıt arayan izleyiciler, Bizim Hikaye yeni bölüm fragmanını sorguluyor.

Yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Annelerini kaybeden Elibollar’ın evinde kara bulutlar gezmektedir. Çocuklar annelerinin yasını tutarken Filiz de güçlü kalıp aileyi ayakta tutmak zorundadır. Karısının ölümünü kabullenemeyen Fikri ise yine ailesinden uzaklaşmıştır.

Şükran’ın eşyalarının arasından çıkan bir anahtarı bulan Fikri, elmasların peşine düşer. Ömer de Fikri’yi takip edip elmasları bulmaya kararlıdır. Elmaslar ailenin başına yine bela olacak gibidir.

Tufan, Zeynep’in velayetini almaya çalışan Ömer’in aslında nasıl bir adam olduğunu öğrenmenin peşindedir. Barış’ın yardımıyla Ömer’in çevirdiği bazı karanlık işleri ortaya çıkarmaya başlar.

Ömer için çember daralmaktadır ve bu durum herkesi etkileyecektir.

Minibolların Ayşe’nin yardımıyla düzenledikleri bir sürpriz, herkes için moral kaynağı olacaktır. Bu sürpriz ayrıca Şükran’ın ölümünden kendini sorumlu hisseden Şeyma için bir fırsattır. Şeyma, Aysel’in yardımıyla Fikri’nin gözüne girme niyetindedir.

Barış bir yandan Ömer’le uğraşırken bir yandan da Filiz’e destek olmak için elinden geleni yapar. Tüm zorluklara rağmen dik durmaya çalışan Filiz ise bir sorunu atlatamadan başka bir sorunla karşı karşıya kalmak üzeredir...


Yorumlar