Anasayfa /  Medya

Birgül Memiş'in oğlunun DNA testi açıklandı mı? Müge Anlı'ya çıkan Birgül'ün oğlunun babası kim?

Birgül Memiş'in oğlunun DNA testi sonucu açıklandı mı? Görkem'in öz babası kim? Görkem kimin çocuğu? Cevaplar haberimizde...

Abone ol
Abone ol 05 Aralık 2018 16:02

Görkem'in babasının kim olduğu belli oldu mu?

Müge Anlı'da Birgül Memiş'in anlattıkları herkesi şok etmişti. Evli olduğu sırada başka birisine aşık olan ve çocuğunun aşık olduğu adamdan olduğunu söyleyen Birgül Memiş, dün Müge Anlı ekibiyle birlikte DNA testi için kan vermeye hastaneye gitti.

Müge Anlı'da Birgül Memiş'in çocuğunun babası DNA testi sonucu ortaya çıkacak. Müge Anlı DNA testi sonucu hakkında açıklama yaptı.

MÜGE ANLI'DA GERÇEKLER ORTAYA ÇIKACAK

Müge Anlı'da Birgül Memiş ile eski eşi Faruk Aydın yine karşı karşıya geldi. Birgül Memiş Müge Anlı'nın ekibiyle çocuğu için DNA testi yaptırmaya gitti.

Müge Anlı DNA testi yaptırmak için gittiği sağlık kuruluşunda duygu dolu anlar yaşadı.

Birgül Memiş 4 yaşındaki çocuğu Görkem ile karşı karşıya geldi. Duygulanan Birgül Memiş gözyaşlarını tutamadı. DNA testine küçük Görkem ve Faruk Aydın da girdi..

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan ve eski eşinin 4 yaşındaki oğlunu alıkoyduğunu iddia eden Birgül Memiş'in hikayesi izleyenleri hayrete düşürmüştü.

DNA TESTİ SONUCU MÜGE ANLI CANLI YAYININDA DOKTOR TARAFINDAN AÇIKLANACAK!

Müge Anlı'da Birgül Memiş olayında DNA testi yapıldı. Ancak DNA testi sonuçları 6 Aralık Perşembe günü Müge Anlı canlı yayınında testi yapan doktor tarafından açıklanacak!






Yorumlar