Anasayfa /  Medya

Binali Yıldırım'ın canlı yayını Uğur Dündar yönetsin' sözlerine Uğur Dündar'dan yanıt!

Binali Yıldırım'ın canlı yayını Uğur Dündar yönetsin' sözlerine Uğur Dündar'dan yanıt! Binali Yıldırım'ın Ekrem İmamoğlu ile katılacağı ortak yayını gazeteci Uğur Dündar'ın yönetmesini istediği belirtildi. Dündar da Yıldırım'ın bu teklifine yanıt verdi.

Abone ol
Abone ol 07 Haziran 2019 21:54

Binali Yıldırım'ın canlı yayını Uğur Dündar yönetsin' sözlerine  Uğur Dündar'dan yanıt!

Binali Yıldırım'ın Ekrem İmamoğlu ile katılacağı ortak yayını gazeteci Uğur Dündar'ın yönetmesini istediği belirtildi. Dündar da Yıldırım'ın bu teklifine yanıt verdi.

Gazeteci Candaş Tolga Işık sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Binali Yıldırım ile görüştüğünü aktararak, Yıldırım'ın Ekrem İmamoğlu ile katılacağı ortak yayını Uğur Dündar'ın yönetmesini istediğini belirtti.

Işık paylaşımında, "Binali Yıldırım’la konuştum az önce, ortak tv yayını için 'Benim tercihim tartışmayı Uğur Dündar‘ın yönetmesi olur, mecraya gelince biz bir yerden yayını yaparız isteyen kanallar alır yayınlar' dedi" ifadelerini kullandı.

Gazeteci Dündar ise, söz konusu paylaşıma yanıt vererek, "Binali Bey'in durüstlüğüme duyduğu güvene ve böyle bir sorumluluğu üstlendiğimde adaletin terazisini asla saptırmayacağıma emin olmasına çok teşekkür ederim... Tabii kendisinden bu açıklamayı alan değerli meslektaşım Candaş Tolga Işık'a da..." dedi.v




Binali Bey'in durüstlüğüme duyduğu güvene ve böyle bir sorumluluğu üstlendiğimde adaletin terazisini asla saptırmayacağıma emin olmasına çok teşekkür ederim...

Tabii kendisinden bu açıklamayı alan değerli meslektaşım @ctisik 'a da... https://t.co/AZKIzY82Ms


— Uğur Dündar (@ugurdundarsozcu) 7 Haziran 2019


Yorumlar