Anasayfa /  Medya

Beyazıt Öztürk ve Hadise sevgili olur mu? Dikkat çeken paylaşım - video izle

O Ses Türkiye son bölümü ile izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Beyazıt Öztürk'ün Hadise'ye sorduğu soru karşısında tüm stüdyo şok oldu. İşte Beyazıt Öztürk ve Hadise arasında geçen diyalog ve Beyaz TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Söylemezsem Olmaz programında Ece Erken ve Bircan Bali, gündemdeki konularla ilgili bilgiler sundu ve değerlendirmelerde bulundu. İşte O Ses Türkiye'de yaşanan anlar ve Ece Erken ve Bircan Bali'nin yorumları....

Abone ol
Abone ol 05 Aralık 2018 00:46

O Ses Türkiye'de birbirinden iddialı yarışmacılar jüri üyelerini döndürebilmek için uğraştı. Jüri üyeleri arasında ise istedikleri yarışmacıyı takımlarına katabilmek için kıyasıya bir rekabet vardı.

Beyazıt Öztürk, Murat Boz, Seda Sayan ve Hadise'nin jürisinde yer aldığı O Ses Türkiye'de yine kahkaha dolu anlar yaşandı.

O Ses Türkiye sahnesinde başarılı bir performans sergileyen Arif Erdoğan'ı jüri üyeleri takımlarına katmak için mücadele ederken, Beyaz'ın Hadise'ye sorduğu soru herkesin ağzını açık bıraktı.

BEYAZ'DAN HADİSEYE 'BENİMLE SEVGİLİ OLUR MUSUN?'

O Ses Türkiye'nin her bölümüne damga vuran Beyazıt Öztürk yine yaptı yapacağını. Hadise, sahnede bulunan Arif Erdoğan'a tam vaatte bulunurken Beyaz araya girdi ve 'Hadise benimle sevgili olur musun?' dedi. Beyaz'ın bu teklifi sonrası Hadise ve seyirciler büyük şaşkınlık yaşadı.

BEYAZIT ÖZTÜRK VE HADİSE SEVGİLİ OLUR MU? DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

O Ses Türkiye son bölümü ile izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Beyazıt Öztürk’ün Hadise’ye sorduğu soru karşısında tüm stüdyo şok oldu.Günün magazin konuları Söylemezsem Olmaz programında detaylandırıldı. Ayrıntıları videodan izleyebilirsiniz.

Beyaz TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Söylemezsem Olmaz programının 4 Aralık Salı günü ekrana gelen bölümünde Ece Erken ve Bircan Bali, gündemdeki konularla ilgili bilgiler sundu ve değerlendirmelerde bulundu.

İşte o yorumlar....




Yorumlar