Anasayfa /  Medya

Ayşenur Balcı Fenomen’de kimleri rakip olarak görmüyor?

Ayşenur Balcı Fenomen’de kimleri rakip olarak görmüyor?

Abone ol
Abone ol 19 Nisan 2016 16:12

Ayşenur Balcı Fenomen’de kimleri rakip olarak görmüyor?

Ayşenur Balcı'dan Fenomen'in ilk bölümünde iddialı sözler. Ayşenur Balcı, kendine kimler rakip görmüyor ve neden? Ayşenur Balcı kimdir?

Ayşenur Balcı, yeni yarışma programı Fenomen’e iddialı başladı! İşte Benim Stilim birincisi olan Ayşenur Balcı, bu sayede tanınmış, sosyal medyada takipçi sayısını artırmıştı. Dün ilk bölümü ekranlara gelen TV8′in yeni yarışması Fenomen’de Ayşenur Balcı, kimleri kendine rakip görmediğini açıkladı. Peki bu isimler kimlerdi? Ayşenur Balcı kimdir? Ayşenur Balcı, ekranların en yeni yarışma programında kendisi gibi iddialı 11 yarışmacı ile Türkiye’nin Fenomeni olmak için kapışacak. Yarışmanın ilk bölümünde Ayşenur Balcı ile Okan arasında geçen konuşmada konu, sosyal medyada takipçi sayısı idi. Ayşenur Balcı, Okan başta olmak üzere birçok kişiyi kendisine rakip olarak görmediğini ifade etti. İşte Ayşenur Balcı’dan Fenomen’de iddialı sözler…

AYŞENUR BALCI KİMDİR?

1995 doğumlu olan Ayşenur Balcı, dansçılık yapıyor. 1.68 boyunda olan yarışmacı 52 kg. İşte Benim Stilim’in ilk sezon yarışmacılardan olan Ayşenur Balcı, farklı tarzı ile jürinin dikkatini çekti. Sarı saçları ve gotik tarzıyla büyük beğeni topladı. İstanbul’da yalnız yaşayan Ayşenur Balcı, kendisini oyuncak bebeklere benzetiyor… Ayşenur Balcı, Nur Bozar ile atışmalarında jürinin tepkisini çekmiş bunun üzerine ağlama krizine girmişti. 6. haftanın sonunda elenen Ayşenur Balcı, 10. hafta tekrar yarışmaya geri dönmüştür. Jüri tarafından çoğu kez tarz bulunan Ayşenur Balcı, finale kadar yükselmiş birinciliği Aycan-Nurcan Şencan kardeşlere kaptırmıştır. Ayşenur Bacı, yarışmadan sonra burun estetiği oldu.

Yorumlar